Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!
Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!

Binance DEX, ABD ve 28 başka ülke kullanıcıları için engelleniyor, merkezsizlik?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance DEX yakında ABD ve diğer 28 ülkede bloke edilecek. Bu ülkelerdeki kullanıcılar bir VPN veya yerel ticareti destekleyen bir uygulama kullanmazlarsa, site üzerinden cüzdanları takas edemeyecek veya erişemeyecekler.

Binance DEX 29 ülkede normal yollar ile kullanılamayacak

Binance DEX’in bloke edileceği ülkeler ise şunlar:

Bazı kullanıcılar, coğrafi olarak konulan blokenin, borsayı kelimenin tam anlamıyla merkezsizlikten uzaklaştırdığı konusunda eleştirilerde bulundular. Bir Twitter kullanıcısı ise attığı twitte konuyu net bir şekilde özetlemişe benziyor.

 Gelecek aydan itibaren, Binance’in merkezsiz borsası, ABD de dâhil olmak üzere 29 ülkeyi coğrafi olarak engellemeye başlayacak. Tabii ki, bu engeli, bir VPN üzerinden oldukça kolay bir şekilde atlatmak mümkün olacak, ancak bu Binance DEX’in, merkezi olmayan bir borsa değil sadece fon gözetimi yapmayan bir borsa (şimdiye kadar?) olduğunu gösteriyor.

Binance DEX, BNB coinin yükselişini tetikleyeyen Binance girişimlerinden sadece biri

Binance DEX, Nisan ayında piyasaya sürüldü ve kripto para borsası için ileri bir adım olarak kabul edildi. Binance Coin (BNB), 2019’da Binance Dex, Binance Chain ve token çıkarma platformu Binance Launchpad gibi yeni özelliklerin ortaya çıkması nedeniyle son derece iyi bir performans sergiledi.

Binance, kripto para dünyasındaki en önemli borsalardan biri olmaya devam ediyor ve son yaşanan 40 milyon dolara mal olan siber saldırıdan ise çok fazla etkilenmedi.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir