Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance CSO’sundan çok çarpıcı Bitcoin ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatındaki mevcut %25’lik düzeltmeyle bile BTC bu yıl hala lider konumunda. Kripto kralı son zamanlarda o kadar iyi performans sergiledi ki lider kripto para birimi borsası Binance’in CSO’su 100 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Binance CSO: “Bitcoin 100 bin dolara çıkacak.”

Bitcoin’de düzeltme bu hafta hız kazandı ve BTC fiyatı Tradingview.com’a göre birkaç saat önce 10 bin doların altına düştü. Şimdi Bitcoin, saat başı grafikte 50 ve 200 hareketli ortalamaların çok altında ve günlük grafikte 50’ye doğru gidiyor. Yüksek fiyatlarından şu anki fiyatlara Bitcoin  %25 düzeltildi ve fiyatın daha da düşmesi bekleniyor. 

Bitcoin’de, uzun vadeli tablo hala çok yükseliş gösteriyor ve bir endüstri yöneticisi 100 bin dolarlık Bitcoin fiyatının çok uzak olmadığını düşünüyor.  Binance Strateji Sorumlusu Chao, BlockTV ile konuşurken şunları söyledi:

Tarihsel kalıplara bakarsanız, muhtemelen en azından 50.000-100.000 dolar aralığında Bitcoin için yeni yükseklere yaklaşıyoruz.

Binance CSO’sundan altcoinlere yönelik ilginç açıklama

Chao’nun altcoinler hakkındaki yorumları ilginç ve altcoinlerin 2019 performansına bakmak onunla aynı fikirde olmamamızı zorlaştırıyor. Altcoinlerin çoğu, Aralık 2018’de ayı piyasası olduğundan bu yana çok az şey yaptı. Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, Stellar ve TRON gibi yüksek piyasa değerine sahip kripto paraların çoğu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80’in üzerinde düşüş yaşadı. Hatta bazıları hala %90’ın üzerinde değer kaybıyla işlem görüyor.

Chao, şimdi Bitcoin için dördüncü piyasa döngüsüne girdiğimizi ve daha önceki boğa piyasalarında altcoinler ve BTC arasında belirgin bir ilişki olduğunu ekledi.  Geçtiğimiz ay, XRP, BCH, EOS, Stellar ve IOTA gibi bazı altcoin’ler adil bir miktar atarken, genel olarak kripto para piyasası değeri %27 arttı. BTC rallisi soğuduğu için altcoinler tekrar donuyor, düzeltmeler derinleştikçe son birkaç gün içinde birçok çift rakam attı. Chao’ya göre, birçoğu hala kendi kripto kışlarının derinliklerinde olduğu için altcoin sezonu başlamamış olabilir.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin