Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Binance Coin’den Güney Amerika atağı: BNB artık 200’den fazla mağazada geçerli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Borsası’nın dijital varlığı Binance Coin (BNB), artık Latin Amerika’daki yaklaşık 200 yeni mağazada kabul görülüyor. Bu gelişme, bölgede faaliyet gösteren tanınmış bir ödeme ağ geçidi olan Cryptobuyer tarafından entegre edilmesiyle gerçekleşiyor. Böylece, kişiler BNB kripto paralarını bölgedeki farklı dükkanlarda harcayabilecek.

Binance Coin, Venezuela’ya da giriyor

Bu entegrasyon ile Cryptobuyer, Venezuela dahil olmak üzere farklı ülkelerdeki bireylerin Binance Coin kullanarak mal ve hizmet satın almalarına izin verecek. Venezuela’daki en büyük perakende zincirlerinden biri olan Traki, Cryptobuyer ile entegrasyonundan dolayı dijital para birimlerini kabul ediyor.

Müşterilerin yalnızca BNB ile değil, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ve Dash gibi diğer dijital varlıklarla da ödeme yapabileceğini belirtmekte fayda var. Bunlar Venezuela’daki en popüler dijital varlıklar. Her işlem, müşterilerin ödeme yapmak için cep telefonlarında bir kripto cüzdanı kullanabilecekleri bir QE Kodu oluşturacak. Kullanıcılar, ödeme yapmak istedikleri kripto para birimini seçebilecek. Yalnızca 48 saat içinde fonlar, satıcının banka hesabından ABD doları cinsinden kredilendirilecek.

Cryptobuyer konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bizim çözümümüz, aşırı enflasyon, nakit sıkıntısı ve gelişmiş bir ödeme aracı sorunlarına karşı gerçek ve işlevsel bir alternatif. Böylece dünyada en çok ihtiyaç duyulan yerlerden birinde gerçek bir kullanım örneği haline geleceğiz.

Cryptobuyer hizmetlerini geliştirmek istiyor

Cryptobuyer, Binance tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir borsa olan Binance DEX üzerindeki XPT adlı yerel tokenini listelemek için bir teklif üzerinde çalışıyor ve ayrıca, Binance Labs Kuluçka Programı’na başvurmayı planlıyor. Venezuela’da halihazırda Cryptobuyer tarafından sağlanan bu çözümü kullanan 46 Traki süpermarketi var. Ayrıca, aynı zamanda Panama ve Kosta Rika’ya dünyanın her yerinden gelen müşterilerden kripto ödemeleri talep eden büyük otel zincirleri ve turizm şirketleri için de hizmet veriyor.

Şirket ayrıca faaliyetlerini genişletmeye ve Meksika, Arjantin ve İspanya gibi diğer pazarlara ulaşmaya çalışıyor. Bu ülkelerde Cryptobuyer tarafından sağlanan hizmetleri isteyen birçok müşteri var.

Bu makalenin yazıldığı sırada BNB, 4,28 milyar dolarlık piyasa değeri ve 27,5 dolarlık token fiyatı ile altıncı en büyük kripto para birimi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin