Binance Coinbase hisse senedi tokenını bugün listeleyecek
Binance Coinbase hisse senedi tokenını bugün listeleyecek

Binance Coinbase hisse senedi tokenını bugün listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası Binance, bugün rakip Coinbase’in hisse senedi tokenini listeleyecek.

Listeleme ne getiriyor?

Listeleme, Coinbase Nasdaq’da halka açıldıktan sonra gerçekleşecek. Belirli bir zaman henüz bilinmiyor. Liste, Binance kullanıcılarının Coinbase hisselerini fraksiyonlar halinde alıp satmasına olanak tanıyacak.

Binance, Tesla’dan başlayarak bu haftanın başlarında tokenize hisse senedi alım satımına başladı. O sırada borsa, piyasa talebine göre daha fazla hisse senedi tokenı listeleyeceğini söyledi.

Tesla hisse senedi tokenı, Binance’e kaydolduktan sonraki üç gün içinde 6.7 milyon dolarlık bir işlem hacmi gördü.

Binance’in hisse senedi tokenleri BUSD cinsinden hesaplanıyor, yani kullanıcılar bunları borsanın stabilcoini aracılığıyla satın alabilir ve kullanabilirler.

Binance, tokenize edilmiş hisse senedi ticareti için geleneksel piyasa saatlerini takip ettiğinden, Coinbase hisse senedi tokenı Nasdaq saatlerini takip edecek.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin