Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor
Lider Bitcoin borsası Binance bu altcoin'i listeliyor

Binance, coin teminatlı vadeliler pazarı genişletiyor… İşte yeni eklenen altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance, Binance Vadeli İşlemlerde dört adet daha Coin-marjlı Vadeli İşlem ürününün piyasaya sürüldüğünü duyuruyor. Piyasaya sürülen ürünler XRPUSD, LTCUSD, EOSUSD, BCHUSD Quarterly 1225 & 0326 Coin marjlı sözleşmeleri olarak adlandırılıyor.

XRPUSD Üç Aylık 1225 ve 0326 Coin-marjlı sözleşmeler bugün 09: 00’da (UTC) işlem görmeye başlarken, geri kalan teklifler önümüzdeki ayın başlarında ticarete açılacak.

Bu sözleşmeler için önceki kaldıraç tekliflerine benzer şekilde, kullanıcılar bu sözleşmelerde 1-75x kaldıraç arasında seçim yapabilecekler.

Kripto para marjlı sözleşmeler, bu durumda XRP, LTC, EOS ve BCH gibi temel varlıkları teminat olarak kullanır. Paylaşılan marj ve özelleştirilmiş marj modları (Çapraz ve İzole) gibi işlevler, arbitrajcıların ve sofistike tüccarların marjlarını ve P&L’lerini verimli bir şekilde yönetmelerine izin verir ve böylece uzun vadeli işlem yapan kullanıcılar, arbitrajcılar ve hedger’ler için ideal bir ürün haline getirir.

Binance bu yılın başlarında benzer ürünleri piyasaya sürmüştü. Yılın ilk çeyreğinde kripto para borsası, ADA ve LINK Coin-marjinli  vadelileri duyurmuştu. Bu, BitMEX’in LINK, ADA, EOS ve Tezos [XTZ] için Quanto Futures’ı başlatma planlarını açıkladığı zamana denk gelmişti.

res

Ancak bu, Binance’in son zamanlarda dahil olduğu ilk geliştirme değil. Aslında, Skew’in verilerine göre, borsa sadece BitMEX’in değil, Huobi ve OKEx’in de pazar payını ele geçirdi ve Binance, önemli bir miktarda en yüksek 24 saatlik vadeli işlem hacimlerine sahip oldu.

Aslında, bir haftadan kısa bir süre önce, Binance’in ticaret hacmi, kripto piyasasındaki toparlanmayla birlikte tek bir günde 37 milyar doları aşan tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin