Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance Coin, marj alım satım spekülasyonları ile yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin, Binance’in marj ticaretine başlayabileceği yönündeki spekülasyonlarla kuvvetli bir büyüme gösteriyor. Binance ekibi, perakende yatırımcıların kaldıraç oranına erişebilmek için Binance Coin’de (BNB) hisse tutmak zorunda kalacakları bir senaryoyu araştırıyor.

Binance yasal risklerle karşı karşıya

Günlük bazda yaklaşık %13 artış kaydeden Binance Coin, yazım sırasında 16,85 dolardan işlem görüyor. Kripto paranın iyi bir potansiyele sahip olduğu, ancak piyasa onayı almazsa momentumunu yitirebileceği söyleniyor. Birçok endüstri uzmanı, perakende müşterilere marj ticareti sunmanın yüksek yasal riskler getirebileceğinden endişe duyuyor.

Bu arada The Block, Binance’in yasal düzenleme hakemliği ile ilgili çözüm aradığını belirtti. Şirket, çeşitli engelleri aşmak için bir yargı bölgesinden diğerine geçiyor.

Ayrıca, kaldıraçlı alım satım işlemlerinin yatırımcılara borç para almaları için olanak sağlayan popüler bir araç olduğunu belirtmekte fayda var. Bu araç temel olarak, yatırımcıların alım gücünü artırıyor ve aynı zamanda piyasanın yanlış yönde hareket etmesi durumunda kendileri için riskleri yükseltiyor.

Japonya’da ise kripto para borsaları için kendi kendini düzenleyen kuruluş kaldıraç sistemini x4 ile sınırlamak istiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin