Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler
Binance Coin fiyat analizi: BNB için izlenecek kritik seviyeler

Binance Coin durdurulamıyor… Sıralamada bir hamle daha yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin yükselişi durmuyor. Temmuz 2018 tarihinde tedavüle çıkan coin, Aralık ayında başlattığı rallisini hızlandırarak devam ediyor. BNV son yükseliş hamlesi ile de piyasanın en büyük stabil coini olan Tether’ı piyasa sermayesi rakamlarına göre geride bırakarak 7. sırayı ele geçirdi.

Hemen önündeki Bitcoin Cash ile arasındaki sermaye farkı ise yazımız yayına hazırlanırken 200 milyon doların altında seyrediyordu.

Binance Coin bir ay önce 12. sırada bulunuyordu

Binance coin sadece bir ay önce 8,15 dolar fiyatı ile 12. Sırada bulunuyordu. Bir aylık süre zarfında coin, Cardano (ADA), Bitcoin SV (BSV), TRON (TRX), Stellar Lumens (XLM) ve şimdi Tether’i (USDT) geçerek, hiçbir zayıflama belirtisi göstermeden sağlam bir yükseliş gösteriyor. Şu an 24 saatlik zaman diliminde yüzde 15 oranında bir yükseliş daha göstererek 15,70 dolar civarında işlem görüyordu.

Bu haftanın başlarında coin, 24 saatlik performanslarda yüzde 24,08 artarak 13.82 dolar seviyesine yükseldikten sonra, sermaye sıralamasında 8. Sırayı elde etmişti. Ve hala yükseliş ivmesine devam ediyor.

Binance Coin yükselişini devam ettirebilecek dinamikler bulunuyor

Piyasa değeri bakımından, coin, 2,18 milyar dolar değerinde bulunuyor ve 6 Mart’ta 2 milyar dolarlık bariyeri kırdı. Kısa süre sonra, coin, 2.01 milyar dolar olan USDT’yi geçti. 7 günlük bir süre içinde, coinin piyasa değerlemesi yüzde 57,61 oranında artmış ve 1 aylık süre içinde yüzde 102,38 oranında artmış kaydetmiş oldu.

Binance, BNB işlem hacminde BNB/USDT ve BNB/BTC işlem çiftlerinde sırasıyla 102,78 milyon dolara ve 65.21 milyon dolara ulaştı.

Binance’nin ana borsası bu ayın başında merkezsiz borsasına (DEX) katılımı artırmak için bu ayın başlarında 100.000 dolarlık token verdiğini açıkladı. Ayrıca, hesaplarında yalnızca Binance Coin sahibi olan kullanıcılar yarışmaya katılma imkânına sahipti. Borsa, Binance Chain testnetinin 7 Mart’ta sıfırlanacağını ve yakında başlayacak olan alım satım rekabetinin yerel kripto  paranın yükselişinin devam etmesini sağlayacağı iddia etti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin