featured

Binance Coin (BNB) hâlâ beklenen yükselişi başlatamadı: Fiyat analizi ve olası senaryolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), hâlâ net bir yükseliş başlatamadı. Satıcılar hafta başında ipleri sıkı tutarak kontrolü ele almaya çalışıyor.

Binance Coin BNB

Binance Coin (BNB) fiyat analizi:

Binance Coin fiyatı, son 24 saat içinde %0,52 oranında bir düşüş kaydetti. Oran büyük olmasa da, henüz yükselişe başlayamamış olması yatırımcıları tedirgin ediyor.

Saatlik grafikte BNB fiyatı, kanalın ortasında işlem görüyor. Bu, daha keskin bir hareket için enerji biriktirdiğini düşündürüyor. Kripto para ATR’sinin çoğunu geçtiği için bugün herhangi bir keskin hareket görme şansı düşük.

Bu durumda, yarına kadar en olası senaryo 239 dolar civarında konsolidasyondur.

Taraflardan hiçbiri henüz inisiyatifi eline almadığı için günlük grafikte de durum değişmedi. Bu yüzden boğalar ya da ayılardan net bir hareket gelene kadar, 235 dolar ile 245 dolar arasında devam eden yatay işlem, hafta sonuna kadar en olası senaryodur.

Bu arada, Bitcoin (BTC) karşısında günlük grafikte ayılar boğalardan daha güçlü. Çünkü oran 0,0084 bölgesinin üzerinde düzeltme girişimi başarısız olduktan sonra düşmeye devam ediyor. Sonuç olarak, bugünün 0,0081 civarındaki kapanışı, 0,008 bölgesine devam eden düşüş için bir ön koşuldur.

Binance Coin (BNB), bu yazının yazıldığı sırada ise 239,3 dolar civarında işlem görüyor.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin