featured

Binance Coin (BNB) fiyat analizi: Grafikteki model yatırımcıları neden endişelendiriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki artan kararsızlığın ortasında, Binance coin (BNB) fiyatı son üç haftadır yatay işlem görüyor. 240 dolar civarında devam eden konsolidasyon, alıcılar veya satıcılardan herhangi birinin baskınlık kuramadığını gösteriyor. Bununla birlikte, oldukça değişken hareketlere rağmen gözde altcoin’in fiyatı grafikteki ters çevrilmiş bayrak modeline saygı duyuyor. Bu model, düşüş momentumu anlamına gelmektedir. Peki, bu model gözde altcoin’in büyük bir düzeltme yaşamasına sebep olabilir mi?

Binance Coin BNB

8 Ağustos’ta 248,3 dolar seviyesi reddedildi ve bu bölge yüksek bir arz bölgesidir. Destek noktasının altına bir kırılma gerçekleşmesi durumunda BNB fiyatında büyük bir düzeltme gerçekleşebilir.

BNB için gün içi işlem hacmi, 510,2 milyon dolardır. Bu da %19’luk bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

BNB, bu yazının yazıldığı sırada 244,6 dolar civarında dar bir aralıkta yatay hareket ediyor. Günlük grafik, piyasa katılımcıları arasında belirsizliği yansıtan birden fazla tipik mum oluşturdu.

Binance coin

Yükseliş görünümü göz önüne alındığında, altcoin’in fiyatı 248,3 dolarda bulunan direnç noktasından yukarı yönlü bir çıkış yaparsa, alıcılar yükselişe devam etmek için güçlü bir zemin elde edecek. Potansiyel yükseliş, altcoin’i %9 oranında artırarak 270 dolara çıkarabilir.

Artan FUD, BNB fiyatını tekrar 200 dolara düşürebilir mi?

Teorik olarak tersine çevrilmiş bayrak modelinin, kanal modelinin bozulması üzerine düzeltme eğilimini genişlettiği bilinmektedir. Eğer fiyat, günlük bir mumla alt destek noktasının altına düşerse aşağı yönlü hareket hızlanacaktır.  Arıza sonrası düşüş, fiyatı sırasıyla 220 dolara ve 200 dolara düşürecektir.

Bollinger Bantları, dar bir aralığa sahip. Ayrıca, DI+ ve DI- arasındaki yükseliş eğilimi, piyasadaki artan satın alma baskısına işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin