featured

Binance Coin (BNB) 14. sıraya yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Coin (BNB), kısa bir süre önce piyasa değeri ile 14. en büyük dijital varlık olma başarısını elde etti. Borsa, kripto para için birkaç kullanım örneğini belirterek başarısının sırlarını açıkladı.

Binance Coin (BNB) fiyatının artmasının nedenleri

Medium blog post’ta borsa, bugünün kripto dünyasında, kripto para birimlerinin çoğunun hizmetlere yönelik bahis olarak var olduğunu ve henüz gerçek kullanım durumlarının olmadığını belirtiyor. Ayrıca, borsa “insanlara mümkün olan en iyi şekilde hizmet etmek” sloganını yineledi.

Blog ayrıca BNB’nin çeşitli kullanım örneklerini ile devam ediyor. Token, aynı zamanda birincil kullanım alanı olan Binance Borsası’nda işlem ücretlerini ödemek için kullanılıyor. BNB’yi ticaret ücretlerini ödemek için kullanan kullanıcılara yüzde 25’lik bir indirim sağlanmakta. Binance Coin için belirtilen diğer bir kullanım durumu, kullanıcıların borsa satıcı ağında mal ve hizmet satın almak için kullanabilmeleri.

Binance Coin (BNB) sektörde benimsenme çalışmalarına devam ediyor

Şirket, yakın zamanda TravelbyBit’e yatırım yaparak, kullanıcıların Brisbane Havalimanı da dahil olmak üzere TravelbyBit mağazalarında BNB token ile ödeme imkanı sundu. Token, kripto merkezli sosyal medya ağı Investfeed, Uplive yayın hizmeti ve ADAMANT sohbet servisinde hediye token olarak da kullanılabilmekte. BNB ayrıca kripto satış noktası çözümleri sağlayıcısı Pundi X, Blockchain ödeme şirketi Crypto.com ve özel gece kulübü MORE gibi Blockchain platformlarında bir ödeme yöntemi olarak kullanılmakta.

Bununla birlikte 2018 yılı, Binance için çok sayıda avantaj sağladı. Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri haline geldi ve kullanıcı tabanını genişletmek amacıyla dünyanın dört bir yanında önde gelen firmalarla çeşitli ortaklıklar kurdu. Kripto trader’ları için, kripto piyasasında devam eden düşüş eğilimi bir amortisör olarak görünebilir. Ancak, kripto para meraklıları ve uzun vadeli yatırımcılar, bunu piyasayı olgunlaştırmak için bir fırsat olarak görüyorlar.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin