Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance coin Bitcoin’e karşı tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 Şubat’ta Binance Coin (BNB) fiyatı, 0.0026712 BTC değerine ulaşarak Bitcoin karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Kripto para piyasasının değeri son 14 ayda yüzde 85’ten fazla düşerken, BNB ABD doları karşısında yüzde 61 oranında değer kaybı ile en iyi performans gösteren dijital varlıklardan biri olarak kaldı.

Binance Coin’e olan güvende artış var

Ocak ve Şubat aylarında temel faktörlerin etkisi ile BNB’ de güçlü fiyat hareketleri görüldü. Bunun yanında borsa tarafından üretilen kârları kullanan BNB arzı, Binance’nin kasıtlı coin yakım işlemleri ile kontrol edilmeye çalışıyor. Bu durum ise dijital varlığın momentumu için hayati bir rol oynuyor.

Ancak, bir şirket olarak ve günlük hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası olarak Binance’nin genel olarak büyümesi, kısa sürede BNB’nin fiyatındaki hızlı artışı tetikleyen en önemli faktörlerin başında geliyor.

Önümüzdeki 10 ay boyunca, kripto varlıklarının fiyatlarında görülen önemli düşüşe rağmen, borsa yeni girişimlerine devam ederken ticaretinin genişletilmesinde agresif yaklaşımını sürdürüyor.

Bu yıl başlatılan Binance’nin Avrupa açılımı Binance Jersey, Avro ve İngiliz Sterlini döviz çiftlerine olanak tanıyarak borsanın girişimleri arasında önemli bir paya sahip oldu.

Binance Jersey’nin lansmanının ardından Binance CEO’su CZ, yeni oluşturulan borsaya girmesinden 24 saat sonra yoğun bir talep ile karşılaştıklarını dile getirdi:

Şimdiye kadar, Jersey piyasası yoğun talep gördü. Şu anda, gördüğümüz paranın çoğu hala fiatta olarak kripto pazarının sermayesinden daha büyük. Bu yüzden fiat cinsi paranın içeri girmesini sağlamalıyız. Bunun yanında, merkezi olmayan borsa üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Binance DEX yakında ortaya çıkacak.

Avrupa merkezli fiat-kripto özellikli borsanın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra, şirket, fiat ile kripto para birimleri satın almak için daha fazla yol sağlayarak, kredi kartı ödeme seçeneğini ana platformuna entegre etti.

Önümüzdeki aylarda, şirketin BNB’nin yerel para birimi olarak hizmet edeceği bir merkeziyetsiz borsa (DEX) geliştirilmesinde ilerleme kaydetmesi bekleniyor.

Finansal istikrar ve sürdürülebilirliğe olan inanç

Bir Twitter AMA oturumunda, CZ, piyasa koşullarından bağımsız olarak şirketin her yıl ayakta kalmaya hazır olduğunu ve yatırımcıların hem şirkete hem de BNB’ye olan güvenini daha da arttığını vurguladı.

cryptomenow

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin