Binance Coin analizi

Binance Coin analizi: BNB, ayılar ve boğalar hakimiyet için savaşırken kritik bir seviyede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin analizi Binance’in yerel tokeni Binance Coin (BNB), 672 doları aşan tüm zamanların en yüksek seviyesi de dahil olmak üzere bu yıl önemli kilometre taşlarına ulaşan piyasa değeriyle en iyi kripto para birimlerinden biridir.

28 Aralık 2021 itibarıyla BNB, son 7 günde +%3.43 kazanç kaydederek 550 dolardan işlem görüyor. Binance Coin analizi, piyasada Binance Coin için bir sonraki adımda ne olacağını belirlemenize yardımcı olmak için sağlanmıştır.

MACD, BNB’nin hâlâ kritik seviyede olduğunu gösteriyor

Binance Coin analizine göre BNB, şu anda piyasadaki genel düşüş eğilimine rağmen fiyatı yukarı doğru hareket ettiğinden görünüşte güç gösteriyor. Kritik bir momentum göstergesi olmasına rağmen, MACD göstergesi aksini söylüyor. Gösterge çizgisi şu anda token için MACD’nin üzerinde, bu da eğilimin çok güçlü olmasa da hala ağırlıklı olarak düşüşte olduğunu gösteriyor.

MACD, BNB’nin hâlâ düşüşte olduğunu gösteriyor

MACD (mavi çizgi) sarı gösterge çizgisinin üzerine çıkarsa, trendin tersine döndüğü onaylanacaktır. O zaman bile, piyasa eğilimindeki değişikliği onaylamak için biraz zaman gerekebilir.

Göreceli güç endeksi (RSI) potansiyel büyümeyi gösteriyor

Şu anda görülen marjinal fiyat artışına rağmen BNB fiyatı hala düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) hala düşüktür. RSI ne kadar düşükse, fiyatın toparlanma olasılığı o kadar yüksek.

14 günlük ortalama 45.14 olduğundan varlık, aşırı satım bölgesi olarak kabul edilen bir seviye olan 30’a yakın olması nedeniyle toparlanma konumunda olabilir. Bu, satıcıların başka bir ralli için fiyatı yeterince aşağı indirdiği anlamına gelir. Yine de bu seviyeden daha aşağı inebileceğinden, fiyat diğer faktörlere tabidir.

RSI, BNB’nin toparlanması nedeniyle düşük olabilir

Bollinger Bantları: BNB kritik karar noktasına yaklaşıyor

Bollinger Bantları (BB) momentum yönünü gösterir ve oynaklığın göstergesi olarak hizmet eder. Bollinger Bantlarının daralması, BNB’nin kritik bir karar noktasına yaklaştığını gösteriyor. Bu noktada fiyat, yukarı veya aşağı yönde kırılabilir.

Günlük grafiğin gösterdiği gibi, alıcılar ve satıcılar net bir kazanan olmadan neredeyse bir dengede bulunuyor. Bir kırılma, fiyatın yukarı mı yoksa aşağı mı gideceğini belirleyecek, yani BNB tarafından kaydedilen fiyat kazanımları, bantlar açılıncaya ve fiyat üst banda doğru eğilene kadar henüz bir yükseliş eğiliminin kanıtlamıyor.

Bollinger Bantları, BNB’nin kritik noktada olduğunu gösteriyor

Binance Coin analizi: Sonuç

Sonuç olarak, boğalar ve ayılar neredeyse eşit güç gösterdiğinden, BNB fiyatı şu anda belirli bir trendde değil. Bu, net bir eğilimin ortaya çıkmasını beklemek açısından kritik bir nokta.

Hacim, boğalar ve ayılar hakimiyet için savaşırken neredeyse düz kaldığı için düşük volatiliteyi doğruluyor. Genel piyasa yine de yükselişten çok düşüş eğiliminde, bu nedenle belirli bir şey ortaya çıkmadıkça Binance Coin analizine göre fiyat, buradan aşağı yönlü kırılabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin