Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance Chain, hard fork için hazırlanıyor: BNB şu ana kadar etkilenmedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başarılı testnet yükseltmesinin ardından, Binance Chain onaylayıcıları 20.300.000 blok yüksekliğinde programlanmış bir hard fork yükseltme yapmayı kararlaştırdılar. Mevcut blok üretim hızına bağlı olarak, 2019/07/15 07:00 (UTC) civarında hard fork’un gerçekleşmesi bekleniyor.     

Binance işlemleri duraklatılabilir

Bu nedenle, tüm tam node koşucular ve doğrulayıcılar, 10 Temmuz’dan önce yazılım yükseltmelerini gerçekleştirmelidir, aksi takdirde, Binance Chain ile eşitleyemezler. Bu arada, kripto para birimi işlemi yapan kullanıcılar ve cüzdan sahipleri (Binance, BitMax или Gate.io gibi) karşılık gelen borsalar ve cüzdanlar belirli talimatlar verene kadar beklemek zorunda kalacaktır.

Geliştiricilerin, Galileo güncellemesini etkinleştirmek için 26 Haziran’da Binance Chain’de yer alan bir Binance Chain BDP DEX’i etkileyen bir zorlamada bulunduklarına dikkat etmek önemlidir.

Bu arada, Binance Coin (BNB) gün içi yüksek seviyesinden geri çekildi ve gün bazında değişmedi. Kripto para, bugünkü 4.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile küresel şifreleme piyasaları sıralamasında 7. sırayı aldı. BNB yazım sırada 32,96 dolardan el değiştiriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin