Binance fiat desteğini genişletiyor: 5 yeni para birimi eklendi
Binance CEO'su yeni listeleme için Coinbase Borsası’na teşekkür etti

Binance CEO’su yeni listeleme için Coinbase Borsası’na teşekkür etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Matic (MTC) yüzde 100 fiyat artışı ile en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, yakın zamanda platformunda başlatılan iki projeyi desteklediği için Coinbase’e olan minnettarlığını dile getirdi.

Matic (MTC)
Matic (MTC)

Coinbase 8 kripto parayı araştırıyor

CZ, önde gelen kripto para birimi borsalarının kripto endüstrisinin gelişimini ilerletmek için birlikte çalışması gerektiğine inandığını dile getirdi. 5 Ağustos’ta Brian Armstrong’un öncülüğünü yaptığı Coinbase, sekiz yeni dijital varlığın eklenmesi amacıyla araştırılacağını açıkladı. Listede, Binance Launchpad platformunu süsleyen iki IEO olan Matic Network (MTC) ve Decred (DCR) var.

CoinCarketCap verilerine göre, MTC ve DCR, haberlerin internette yayınlanmasından sonra sırasıyla yüzde 100 ve yüzde 10 arttı. Ayrıca CZ, Binance’in San Francisco merkezli borsa ile çok iyi ilişkileri olduğunu iddia etti ve ABD’deki kriptoyu meşrulaştırdığı için Coinbase’e övgüde bulundu.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin