Binance CEO uyarısı
Binance CEO'su, yatırımcıları Bitcoin'e karşı bahis yapmamaları konusunda uyardı

Binance CEO’su Ripple’ın arkasında: “XRP bir menkul kıymet değil.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, Ripple dahil 30 kripto varlığı platformuna eklemek için araştırıyor. Ripple (XRP)  fiyatı pazarın hafif bir iyileşme göstermesine rağmen eski yükseliş trendine girebilmiş değil. Binance CEO’su, Ripple’ın XRP’sini bir menkul kıymet olarak görmediğini açıkladı.

Coinbase, Ripple’ı listelemek için araştırıyor

ZC, XRP konusunda Coinbase’in olumsuz duruşunu nasıl sürdürdüğü hakkında serbest gazeteci Joseph Young tarafından atılan bir tweeti okuduktan sonra Twitter’daki takipçileriyle yorumlarını paylaştı. Joseph Young bir yorumda şunları söylüyor:

Coinbase, XRP’den ayrı olarak kriptodaki her şeyi listeliyor. Borsa belirli bir seviyenin üzerinde yer alan her varlığın borsaya eklenebileceğini söylüyor. Ancak hala XRP’nin buna uymadığını belirtiyor. Ripple’a karşı açılmış olan federal mahkeme davası şimdilik onların ellerini bağlıyor.

Bununla birlikte Coinbase, 7 Aralık’ta kripto para topluluğuna, Coinbase Pro platformuna 30’dan fazla ticari varlığı eklemek için araştırdıklarını söyledi. Ayrıca, XRP dikkate alınan varlıklar arasında.

Binance Coin (BNB), 2019'un başlarında ana ağına taşınacak

Binance CEO’su: “Kesinlikle bana göre XRP bir menkul kıymet değil.”

Coinbase, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Coinbase, 30’dan fazla yeni dijital varlığın listelenmesini araştırıyor. Standartlarımıza uygun ve yerel yasalarla uyumlu olan tüm varlıklar için destek sunmak hedefimiz.

Binance CEO’su Joseph Young’ın tweetine yanıt olarak şunları söyledi:

Mahkeme davası yıllarca sürebilir. Ancak, XRP bir menkul kıymet olarak belirlenirse çok fazla ABD kullanıcısını ve bir dereceye kadar dünyadaki diğer kullanıcıları da ciddi şekilde sıkıntıya sokabilir. Kesinlikle bana göre XRP bir menkul kıymet değil ama bu sadece benim görüşüm.

Ripple yöneticilerine göre, XRP menkul kıymet değil

XRP’ye karşı açılan dava henüz sonuçlanmadı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP’yi bir menkul kıymet olarak sınıflandırmaktan sorumlu olan düzenleyici. Ripple yöneticileri, sürekli varlığın bir menkul kıymet olmadığı ve hiçbir zaman bir menkul kıymet olarak sınıflandırılamayacağını belirtiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin