Coinmarketcap, Binance’i ilk sıraya koydu: CZ tepkileri yanıtladı
Coinmarketcap, Binance’i ilk sıraya koydu: CZ tepkileri yanıtladı

Binance CEO’su kripto paraları eleştiren Peter Schiff hakkında konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, özellikle Bitcoin gibi kripto para birimlerini eleştirmesiyle tanınan Peter Schiff hakkında bir dizi yorumda bulundu.

Binance CEO’su: “Peter, Bitcoin tanıtımı için harika çalışıyor.”

Ünlü CEO, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bence Peter, Bitcoin’i tanıtmak için harika çalışıyor. Mantıksız akıl yürütmesi göz önüne alındığında, çoğu insanın söylediklerinin tam tersini yapacağının farkında değil. Bu tür negatif seslerden daha fazlasına ihtiyacımız var.

Peter Schiff geçtiğimiz günlerde BTC yatırımcılarını eleştirerek “Bitcoin ve altın arasındaki farkı bilmiyorlar.” demişti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1220978020686548992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1220978020686548992&ref_url=https%3A%2F%2Fcoinnounce.com%2Fbinance-ceo-says-peter-schiff-is-helping-in-promoting-bitcoin%2F

Binance CEO’su Changpeng Zhao, tweet hakkındaki yorumlardan birine “O belki de Satoshi’dir” diyerek şakalı bir cevap verdi.

Vitalik Buterin, Schiff’i desteklemişti

Peter Schiff, kripto topluluğuyla ilgili olumsuz yorumlarıyla kripto topluluğundan tepki toplamaya devam ediyor. Daha önce, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Peter’ı desteklemek için bir tweet atmıştı ve güvenliği daha iyi hale getirmek için daha iyi cüzdan teknolojileri yaratılması gerektiğini söylemişti.

coinnounce


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin