Binance Bruno yükseltmesi token yakma ve Binance Coin fiyatı

Binance Bruno yükseltmesiyle token yakacak, yükseltme sonrası Binance Coin’i ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Bruno güncellemesini yayınlayacak. Her işlemde token yakmayı başlatacak Binance Smart Chain (BSC) Bruno v1.1.5 yükseltmesi bugün yayınlanıyor. Güncelleme ayrıca, Binance’ın 17 Kasım’da bir zorluk olduğunu söylediği tam düğüm senkronizasyonunu da iyileştiriyor. 17 Kasım günü, ağın günlük aktif adresleri 2 milyonu aştı ve işlenen işlem sayısı 24 saat içinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14 milyona ulaşmıştı.

Binance’in resmi web sitesinde belirttiği gibi: “Bu hard fork, yeni bir Binance Coin (BNB) yazma sürecini tanıtmak için BSC’nin ekonomik modeline gerçek zamanlı bir yazma mekanizması sunacak ve tam düğüm senkronizasyonunu %60’tan fazla hızlandıracak.”

Binance Bruno yükseltmesi, hard fork ve BEP-95

Binance Bruno yükseltmesi, ağ yükseltmesi ve hard fork’un 13.082.000 BSC blok yüksekliğine ulaştığında veya 30 Kasım akşamı gerçekleşmesi planlanıyor. Güncelleme daha önce geçen ayın sonlarında duyurulan gerçek zamanlı token yakma için BEP-95’i (Binance Evolution Protocol) de beraberinde getirecek. Tam düğüm operatörleri (doğrulayıcılar), ek blokları almaya ve yürütmeye devam etmek için v1.1.5’e yükseltmeye teşvik ediliyor.

Güncelleme, Binance kullanıcılarını ve geliştiricilerini etkilemez. Ancak, BSC’deki para yatırma ve çekme işlemleri yaklaşık güncelleme yayınlandığında askıya alınacaktır. Yükseltilmiş ağ stabil hale geldiğinde para yatırma ve çekme işlemleri devam edecek. BSC’de BNB ve diğer tokenlerin ticareti her zamanki gibi devam edecek.

Bundan sonra, Binance topluluğu tarafından ayarlanabilen bir kısım olan işlem ücretlerinin yüzde 10’u oranında token yakma gerçekleşecek.

Binance, “Bu yükseltmenin etkinleştirilmesinden sonra, blok zinciri bir dizi yeni özelliği işleyebilecek ve mevcut hataları ortadan kaldırabilecek” dedi.

Binance Bruno yükseltmesi ve BNB fiyat hareketi

105.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile üçüncü en büyük kripto para birimi olan Binance Coin (BNB), gelişme haberleriyle ivme kazandı. Basın zamanında, verilerimiz kripto paranın gün içinde yüzde 2,1 artışla 626,88 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 2,4 milyar dolar civarında.

Ek olarak, BNB’nin yaklaşık 168 milyon coinlik bir tedarik sınırı vardır ve bunun 100 milyonu Binance Bruno yükseltmesiyle yakma sonrasında dolaşımda kalacaktır.

Binance Coin (BNB) nedir? Binance Coin (BNB) yükselir mi? İşte Binance Coin (BNB) yorumları… - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Binance Bruno gibi güncellemelerle token yakıyor. En son yakma işlemi 1 milyondan fazla coini dolaşımdan yok ederek BNB coinlerini periyodik olarak yakılmasını sağlıyor. BEP-95 şimdi BNB’nin deflasyon oranını artıracak ve muhtemelen “uzun vadede BNB’nin gerçek değerini” artıracaktır. Token yakma, ağ ademi merkeziyetçiliğini de artıracaktır.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin