Binance borsası CertiK AutoScan Engine’yi sisteme entegre edebilir
Binance borsası CertiK AutoScan Engine’yi sisteme entegre edebilir

Binance Borsası CertiK ile çalışabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CertiK tarafından yayınlanan bir makaleye göre, Blockchain hack eğilimli. Blockchain teknolojisine dayanan Akıllı Sözleşmelere yönelik saldırılar sonucu zararlar 2 milyar doları aştı. En iyi bilinen örneklerden biride, büyük bir kitle fonlaması projesi olan DAO’nun hacklenmesi. DAO hack saldırısında 50 milyon ABD dolarının üzerinde zarara uğradı. Binance Borsası CertiK çalışmalarını bu sebeple izlemeye aldı.

Ethereum ağında bulunan 53 kripto para hack saldırılarına açık

Certik AutoScan Engine’in yardımıyla, kripto para birimleri ve kripto borsaları ile uğraşan işletmelerin de hassas bölgeleri tespit edip riskleri nasıl ortadan kaldırabileceğini gösteriyor. Blockchain arenasında bir süre boyunca tartışma için ortaya çıkan şey güvenlik yönü ve hack vakalarında hızlı bir artış oldu. Bu, yatırımcıların Blockchain konusunda güvenlerini azalttı.

Ancak topluluğun, riskleri hafifletmek ve kullanıcıların bu gelişen teknolojiye olan güvenlerini yeniden sağlamak için özenle çalıştığına inanıyorlar. Ayrıca yüksek performanslı akıllı kontrat otomatik algılama motoru olan CertiK AutoScan Engine’in (CASE) piyasaya sürülmesini planlıyor. Etherscan’da üç saatlik bir incelemede, şirket piyasadaki en iyi 500 tokeni inceleyebildi. Analiz sonucunda, tokenlerin 53’ünün, 40 milyonluk toplam piyasa değerini içeren ciddi güvenlik boşluklarıyla olduğunu ortaya çıktı.

Binance Borsası CertiK AutoScan Engine’yi sisteme entegre edebilir

CertiK, akıllı sözleşmelere yönelik saldırıları önlemenin en iyi yolunun, sistemin uygun şekilde izlenmesi ve yaygın olarak bilinen saldırıların tedbirli şekilde önlenmesi olduğuna inanıyor. Bunun AutoScan ile sağlanabileceğine inanıyorlar. CertiK  yetkilileri, bu durumu şu şekilde açıklıyor:

CertiK’nin en son ürünü olan ‘AutoScan’ platformlarında listelenen tokenleri sürekli izleyebilmek için kripto alışverişini takibe alıyor. Akıllı sözleşmeler ana şebekelere dağıtılmadan önce sorunları önlüyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1035781527676706817

CertiK gelecekte kripto borsalarına ulaşmayı planlıyor ve düzenli kontrol ve izleme için AutoScan servisini entegre etmelerini istiyor. İlginç bir şekilde, Binance CEO‘su CZ, 31 Ağustos’ta projenin “havalı” olduğunu belirterek tweet attı. CertiK buna hemen yanıt verdi:

Teşekkürler Bay Changpeng, AutoScan’ı Binance’in değişim platformuyla entegre etmeyi umuyoruz.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin