Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?
Uzmanlar aniden fikir değiştirdi: Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?

Binance, Bitcoin yükselirken önemli bir duyuru yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin yükselirken bugün önemli bir duyuru yaptı ve marj ticaretinin artık Binance’i kullanan herkes için kullanılabilir olduğunu açıkladı. 

Binance, Bitcoin yükselirken önemli bir duyuru yaptı

Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, Bitcoin’in fiyatının 13.000 dolara dokunması ile ilgili attığı son bir tweette, Binance’in herkes için marj ticareti başlattığını açıkladı. Bu, beta ticaret platformunu test etmek için başvuruda bulunan davetli üyeler için platformun son beta testinden sonra geliyor. 

CZ, Binance 2.0’ın halka açık olduğunu ve herkesin yeni platformda işlem yapabileceğini açıkladı.  CZ ayrıca, en büyük güncellemelerden birinin performansla ilgili olduğunu belirterek şunları söyledi:

Yoğun zamanlarda, gecikme veya diğer performans sorunlarıyla karşılaşırsanız, 2.0’ı denediğinizden emin olun. Yakında eski performans sorunları nedeniyle 1.0 sürümünü kaldıracağız.

Binance 2.0’nin sunduğu en önemli özellik

Binance 2.0 şimdi, kullanıcıların BTC, ETH, BNB, XRP ve TRX’de uzun ve kısa pozisyon almasına olanak tanıyan marjlı bir işlem sekmesi sunuyor. 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin