Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance, Bitcoin Vadeli İşlemleri alanında yeni bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analitik firması Skew tarafından sağlanan verilere göre Binance, Bitcoin Vadeli İşlemleri açık faizinde büyük bir artış gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Binance 12 Mart çöküşünden kaynaklanan tüm kayıplarını toparladı

10 Şubat – 12 Mart arasında Binance’in BTC Vadeli İşlemleri’ndeki açık faizi 257 milyon dolardan 80 milyon dolara kadar düşmüştü. 12 Mart – 22 Nisan arasındaki süreçte ise kayıpların neredeyse tamamı toparlandı ve %245’lik artışla 252 milyon dolara gelindi. 

22 Nisan’dan bu yana dek artış sürerken haberin yazıldığı esnada 270 milyon dolarla rekor kırıldı.

Fiyatların artışıyla tüm türev piyasasında benzer bir artışın görüldüğünü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu alanda uzun süre liderlik koltuğunda oturan BitMEX aynı süre zarfında neredeyse hiç artış görmedi.

Günlük hacmi 1,5 milyar doların üzerinde olan OKEx ve Huobi gibi diğer borsalar da dikkat çekti.

Daha büyük resme bakıldığında, Binance’in hacimlerindeki artış türev trader’ları için ticarette yeni bir dönemin başladığını gösteriyor. Piyasalardaki büyük oynaklığa ve BitMEX’in sunduğu üç haneli kaldıraçlara rağmen borsa günlük kotasına göre büyük miktarlarda artış göremedi. Ancak rakip borsalar yavaş yavaş kayıplarını telafi ediyor ve hacimlerini artırıyor.

ambcrypto

Meşhur analistten kritik uyarı: “Bitcoin 10.000 doları kıracak ama önce…”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin