OpenOcean
Binance Akıllı Zincir kaynağı OpenOcean Airdrop'unu Duyurdu

Binance Akıllı Zincir kaynağı OpenOcean Airdrop’unu Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OpenOcean, toplam arzlarının % 1’ini protokolün ilk kullanıcılarına dağıtacağını duyurdu ve bu da 10 milyon OOE tokeni ediyor.

OpenOcean Airdrop Duyuruldu

OpenOcean, hem merkezi hem de merkezsiz borsalarda alım satım çiftlerini bir araya getiren bir platform. Kullanıcılar Ethereum blok zincirindeki borsadan yararlanabilirken, buradaki ilk DEX toplayıcısı olarak Binance Akıllı Zincir üzerinde hizmetlerini sunarak popülerlik kazandı.

O zamandan beri 1inch, hizmetlerini Binance Akıllı Zincir üzerinde sunduğunu ve OpenOcean’a biraz rekabet getirdiğini duyurdu.

OpenOcean’ın airdropu, ödülleri ilk kullanıcılara dağıtarak ve kullanıcıları bir likidite madenciliği kampanyası ile fonlarını kilitlemeye teşvik ederek kullanıcı tabanlarını sağlamlaştırmaya çalışacak. Likidite madenciliği kampanyası, bu OOE tokenlerini sübvanse edilmiş likidite havuzlarında ETH, USDT, DAI, BNB veya BUSD ile eşleştirecek.

Airdrop, toplam token miktarının % 1’ini oluştururken bu likidite madenciliği kampanyasında önümüzdeki beş yıl içinde toplam arzın % 34’ü dağıtılmış olacak.

Airdrop’a hak kazanmak için, adreslerin ya dört işlemi başarıyla tamamlamış ya da 40 dolardan fazla olan tek bir işlemi başarıyla gerçekleştirmiş olması gerekir. Ayrıca bu işlemler OpenOcean’ın lansmanı ile 8 Mart arasında gerçekleşmiş olmalıdır. Bu kriterleri karşılayan kullanıcılar tokenlerini OpenOcean’ın web sitesinden talep edebilecekler.

OpenOcean ayrıca airdropu kötüye kullanmak için kasıtlı olarak toplu cüzdan adresleri oluşturduğundan şüphelenilen herhangi bir adres için airdropu iptal edeceklerini duyurdu.

Bu OOE tokenleri, OpenOcean’ın yönetim tokeni ve gas ücretleri ve kayma sübvansiyonu olacak.

Ek olarak, bu tek OOE airdrop olmayabilir. OpenOcean ekibi, duyurusunda muhtemelen daha fazlasının geleceğini ima etti:

Endişelenmeyin, eğer 1. tur airdrop’u kaçırdıysanız, yine de 2. tur şansı olabilir. Ayak parmaklarınızı OpenOcean’a daldırın, en sevdiğiniz DEX veya CEX’te işlem yapmaya başlayın ve gözlerinizi Twitter’da tutun ve güncellemeler için sosyal medyayı takip edin!

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin