featured

Binance, eylül ayında bu 9 ticaret çiftini listeden çıkaracak: İşte listeden çıkarılacak çiftler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resmî bir duyuruda lider kripto para borsası Binance, birkaç marj ticaret çiftini listeden çıkarma kararını açıkladı. Listeden çıkarılacak çiftler büyük ölçüde Binance stablecoini BUSD’nin alım satım çiftlerinden oluşuyor.

Bildirime göre etkilenen çiftler arasında AMB/BUSD, DASH/BUSD, FIDA/BUSD, HARD/BUSD, HOT/BUSD, IOST/BTC, NULS/BUSD, PORTO/BUSD ve REQ/BUSD yer alıyor.

Bu çiftlerin silinmesi, borsada çapraz marjin ve izole marjin ticareti için geçerlidir. Borsa, değişikliğin bundan yaklaşık bir hafta sonra yürürlüğe gireceğini belirtti. Özellikle BUSD çiftleri 7 Eylül 2023 tarihinde saat 06:00’da (UTC) listeden çıkarılacak.

Binance

Kripto para borsası geçişi yönetmek için iki aşamalı bir yaklaşım benimsemesi dikkat çekiyor. İlk olarak borsa 1 Eylül’den itibaren söz konusu çiftler için izole marjin borçlanmasını askıya alacak. Bunun ardından bekleyen tüm emirleri iptal ederken kullanıcıların pozisyonlarını otomatik uzlaşmayla kapatacak. Bu uygulama 7 Eylül’de yürürlüğe girecek.

Borsa ayrıca etkilenen çiftlerin eş zamanlı olarak çapraz marj ticareti kategorisinden çıkarılacağını belirtti. Bu arada Binance, listeden çıkarma süreci devam ederken kullanıcıların pozisyonlarını güncelleyemeyeceğini açıkladı.

Binance, çıkarma nedeniyle oluşan kayıplarda sorumluluk almayacak!

Binance, marj ticaretinin durdurulmasından önce kullanıcılarına önleyici tedbirler almalarını tavsiye ediyor. Bu önlemler arasında pozisyonların kapatılması ya da varlıkların Marjin Cüzdanlardan Spot Cüzdanlara aktarılması yer alıyor. Borsa, listeden çıkarma süreci nedeniyle ortaya çıkan potansiyel kayıplar için sorumluluk almayacağını belirtti.

Bununla birlikte kripto para borsası, kullanıcıları etkilenen varlıkları platformdaki diğer işlem çiftlerinde takas etme seçeneğine sahip olmaya devam edecek.

Kripto para borsası, dokuz BUSD çiftini listeden çıkarma nedenini açıkça belirtmedi. Bu arada Binance stablecoin BUSD’nin bu yıl düzenleyici ateş altında kaldığını belirtmek gerekir. Olay, BUSD’nin ocak ayı pazar payının 30 milyar dolardan fazlasını kaybettiğini gördü.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin