bichip

Bu teknoloji ile kripto paranız hep yanınızda olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bichip firması internet bağlantısı olan ilk ve tek uzaktan okunabilen insan mikroçipini üreten firma olarak gündeme geldi. Çipin orijinal tasarımı, tıbbi verileri, ehliyet ve pasaport vb. bilgileri saklamak için oluşturuldu. Çip üzerinde yapılan son güncellemelerden sonra üzerlerine kripto para yüklenebilecek duruma geldi. Böylelikle insanlar isterlerse artık sahip oldukları kripto paralarını üzerlerinde güvenli bir şekilde taşıyabilecek.

Son yapılan güncellemeler sonrası şu an sadece Ripple (XRP) ve Bitcoin (BTC) kripto paraları mikroçip üzerine yüklenebiliyor. Bichip ödeme sistemi olarak ise kullanıcıların geleneksel yöntemler ile transfer yapması ile uğraştırmıyor. Çünkü Bichip, transfer işlemlerinde Ripple teknolojisini kullanıyor. Buna göre transferler Ripple aracılığıyla çok daha hızlı bir şekilde yapılabilecek.

Kripto paraların ve veri kayıtlarının saklamanın bu benzersiz yolu, bilgisayar korsanlığı ve diğer tehditler nedeniyle varlıkların kaybolması olasılığını en aza indiriyor.

Bichip teknolojisi mitolojik efsanelere benzetildi

Ancak, bazı insanlar, mikroçipleri cildin içine yerleştirme fikrine çok sıcak bakmıyorlar. Hatta bazıları, Bichip’i, deccalin yükselişini müjdeleyen mitolojiyle ilişkilendirmek gibi tabirler kullanarak garip benzetmeler yapıyorlar. Efsaneye göre şeytan “tüm insanlara büyük – küçük, zengin – fakir, özgür ve köle gibi sınıflandıracak şekilde sağ ellerine bir işaret koyar. Böylece hiçbiri işareti olmadığı sürece herhangi bir şey alamaz yada satamaz. Oldukça ürpertici gözüken bu mitolojik efsane, Bichip’in yeni teknolojisi ile ilişkilendirilerek durumun fantastik bir hal almasına neden oluyor.

Bu tür fantastik görüşlere sahip olanlar haricinde daha gerçekçi yorum yapan kişilerde var:

Bichip’in bilgi depolayabilen çiplerinin yararlı olacağını düşünenler de var

Bichip’in bu yeni ürününü sağlık bilgilerini taşıması açısından yararlı gören kişilerde buluyor. Bu kişiler bu çip üzerinde taşınacak tüm sağlık bilgilerinin ihtiyaç halinde sağlık kuruluşları tarafından taratılmasının hayat kurtaracak bir faktör olabileceği görüşüne sahipler.

Öte yandan çoğu kesim ise vücutlarında böyle elektronik bir parça taşıma fikrine henüz hazır değilmiş gibi gözüküyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin