Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi
Mark Cuban, NFT'lerin elektronik imza şirketlerini bozabileceğini söyledi

Bernie Sanders bu nesneleri yeni NFT koleksiyonunda ölümsüzleştirildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bernie Sanders, kış eldivenlerini promosyon serisinin konusu olarak içeren en son NFT koleksiyonlarını bugün piyasaya sürdü.

“GPK Bernventures” olarak adlandırılan koleksiyonlar, WAX blok zincirinde yayınlanan iki değişmez token içeren dijital paketlerdir. Kart çizimleri, ilk olarak 1985 yılında piyasaya sürülen Topps’un uzun süredir devam eden Garbage Pail Kids serisi tarzında.

Seride ne var?

Seri, Senatör Sanders’ın şu anda meşhur olan Açılış Günü pozunun – maskeli ve kış havası kıyafetlerinde bir araya getirilmiş – 18 benzersiz tasvirini içeriyor ve blockchain teknolojisinin değişmezliği sayesinde sonsuza kadar fikirleri yakalıyor.

Seride Sanders, su altında yaşamak veya bir Mars istilasından sağ çıkmak gibi bir dizi komik durumla poz veriyor.

WAX blok zincirinde bir işlem gerçekleştirilerek NFT paketleri “açıldıktan” sonra, paketin kendisi açılışta rastgele üretilen iki NFT kartı ile değiştiriliyor. Kartlara beş artan nadirlik seviyesinden biri atanır: Temel B, Temel A, Nadir Sanatçı Eskizleri, Epik Sanatçı Dokunuşları ve Efsanevi Sanatçı İmzaları.

NFT sahipleri, resmi web sitesi aracılığıyla istenmeyen tokenları “yakalama” fırsatına sahip. Bu, kullanıcıların serideki gelecekteki sürümler için değiştirilebilecek puanlar karşılığında NFT’yi yok etmesine izin veriyor.

WAX’taki Garbage Pail Kids serisinin önceki sürümleri birkaç saat içinde tükendi ve bireysel NFT kartları ikincil piyasalarda düzenli olarak 1.000 $’dan fazla bir artışla satılıyor.

Kartlar

1950’lerden beri ticaret kartları olan Topps, yıllar boyunca Disney, Lucasfilm, Marvel ve WWE’nin yanı sıra çoğu büyük Amerikan spor ligiyle anlaşmalar yaptı. Aynı zamanda popüler koleksiyon parçalarıyla ilgili önemli miktarda fikri mülkiyet sahibi. Şirketin dijital kolunun yönetimine göre, bu nitelikler Topps’a NFT koleksiyonlarını ana akımın görüşüne göre büyütmek için birincil aday yapıyor.

Topps’ın Garbage Pail Kid Series 1’in Mayıs 2020’deki (28 saatte 12.000 paketin satıldığı) başarısının ardından, diğer şirketler ve sanatçılar WAX’ın NFT içerik oluşturucularına sunduğu şeyleri not etmeye başladı.

8 Ağustos 2020’de Bad Crypto podcast’in ortak sunucuları Joel Comm ve Travis Wright, gerçek hayattaki kripto endüstrisi kişiliklerine dayanan NFT’lerden oluşan Blockchain Heroes koleksiyon serilerini WAX’ta başlattı. O ayın ilerleyen saatlerinde, Star Trek kaptanı William Shatner, bir oyuncu olarak hayatından ve kariyerinden hatıraları paylaşmanın bir yolu olarak kendi NFT serisini başlattı ve 10 dakika içinde 10.000 paketin tamamını sattı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin