berkeley
Berkeley ilk kripto destekli müzik festivaline ev sahipliği yapacak

Berkeley ilk kripto destekli müzik festivaline ev sahipliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Berkeley, cesur kültürel faaliyetleri ve deneysel değerleri ile Amerika Birleşik Devletleri’nin en liberal şehirlerinden biridir. Şehir, bu özelliğini bir kez daha yansıtırcasına tam olarak kripto paralar tarafından desteklenecek ilk Mp3 indir festivaline ev sahipliği yapacak.

Berkeley, 8000’den fazla müzik tutkununun katılması planlanan “Our Music Fest“e tüm zamanların ünlü California Üniversitesi Yunan Tiyatrosu ile  ev sahipliği yapacak. Festivalin yapılacağı mekân olan Yunan Tiyatrosu, üniversitenin kampüsleri arasında en eskilerden biri. 1903 yılında kurulan yapının bir asırdan daha eski bir tarihi bulunuyor.

Berkeley şehrindeki müzik festivalinin yerel tokeni OMF olacak

Müzik festivali boyunca müzik tutkunları etkinlik bölgesinde festivale özel çıkarılan OMF tokenini satın alarak ağ içindeki fiziksel veya dijital hizmet ve ürünleri alabilecekler. Token, müzikal etkinlikler ve hayranları bir araya getirmeyi amaç edinen festivalin her bölgesinde bir dizi hizmet için kullanılacak. Yunan tiyatrosu resmi web sitesinde ise festivalin tokeni hakkında şunlar yazıldı:

OMF, festival ekosistemlerine katılan tüketiciler, sanatçılar ve etkinlik organizatörleri arasındaki tüm işlemlerin ödeme Türkçe Mp3 indir yöntemi olarak kullanılacak. Böylelikle token, satış, üretim, konaklama, yiyecek ve içecek hizmeti, marka sponsorları, ulaşım gibi olanakların tamamında kullanılabilecek.

Festivalde tüm ödemeler OMF tokeni ile yapılacak

OMF esas olarak geliştiricilerinin vurguladığı gibi resmi web sitesi üzerinden kullanılmak üzere oluşturulmadı. Devrim yaratan projenin ardındaki beyin olan elektronik dansçı, yapımcı ve DJ Justin Blaun (3LAU), OMF’nin bilet enflasyonu ve sahtecilik gibi büyük festivallerle ilgili daha karmaşık zorlukları çözdüğünü düşünüyor.

Festivalde kripto para kullanılmasının fikir babası DJ 3LAU

3LAU, müzikal etkinliklerde hayran deneyimini arttırmak için ilk önce bir müzik festivali fikrini aktardığında, müzikal ve daha az teknolojik geçmişe sahip olduğu için, normal olarak çok önemsenmedi. DJ Justin Blaun, eskiden beri, Winklevoss ikizleriyle yakın arkadaş olduğunu ve kriptoya duyduğu ilginin ilk olarak ikizlerin kripto Gemini üzerinde çalışmaya başladığında başladığını dile getiriyor.

btcnn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin