Beklentilerin altında kalan Bakkt toparlanırken Bitcoin’e merhem oluyor
Beklentilerin altında kalan Bakkt toparlanırken Bitcoin’e merhem oluyor

Beklentilerin altında kalan Bakkt toparlanırken Bitcoin’e merhem oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Vadeli İşlemler Borsası Bakkt, bir günde 224 BTC (cari fiyatlarla 1,9 milyon dolar) işlem gerçekleştirdi. Chicago merkezli CME Group’a hala yaklaşamasa da borsadaki hacimler son zamanlarda istikrarlı bir şekilde büyüyor, bu da yeni ürününe olan talebin giderek arttığının bir işareti.

Bakkt ve Bitcoin birlikte yükseliyor

Bakkt’ın lansmanından önce çok fazla heyecan vardı, ancak borsa şaşırtıcı rakamlar kaydetmeye başladığında umutlar hızla tükendi. Özellikle, Bitcoin fiyatı, Jeffrey Sprecher’in yeni girişiminin çok fazla hayran kitlesine ulaştığı günlerde büyük bir hayal kırıklığı ile yüzde 20 düşüş yaşadı.

9 Ekim’den itibaren Bakkt’ın son kaydedilen işlem fiyatı 8.582 dolardır. CoinStats’a göre, piyasa değeri bakımından en popüler kripto para birimi olan Bitcoin, geçtiğimiz son 24 saatte %5,53 yükseldikten sonra 8.599 dolardan işlem görüyor. Bakkt yükselişine denk gelen Bitcoin toparlanması gelecek için umutları tazeliyor.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin