13,67 milyon Bitcoin Cash (BCH)  işlem gördü
13,67 milyon Bitcoin Cash (BCH)  işlem gördü

BCH’nin yüzde 40’ı sadece geçen hafta taşındı: 13,7 milyon Bitcoin Cash (BCH) işlem gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfocharts sağlanan verilere göre, Bitcoin Cash’in piyasa değerinin neredeyse %40’ına eşit olan 1.43 milyar dolarlık bir hareket gerçekleşti. Bu, Bitcoin Cash (BCH) için normal olmayan bir şey, bu yüzden bu bilgi piyasadaki herkesi şaşırttı.

13,7 milyon Bitcoin Cash (BCH)  işlem gördü

Bitcoin Cash, tüm kripto pazarını şaşırtıyor. Birkaç gün önce, BCH’nin tüm piyasa değerinin yaklaşık %40’ı taşındı. Bu, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) veya Litecoin (LTC) gibi diğer kripto para birimlerine kıyasla çok büyük bir sayı. Sırasıyla %6,42, %2,57 ve %4,76 oranında hareket ettiler.

Ancak, Bitcoin Cash işlemlerinin sayısı dikkate alındığında, diğer kripto para birimlerine kıyasla daha kötü performans gösterdiği ortada. Diğerleri daha yüksek numaralar kaydederken 21.056 adet işlem kaydetti. Örneğin, Ethereum 557.252 işlem ve Bitcoin 268.532 işlem.

Bitcoin Cash ABC

İşlem sayısı ile taşınan BCH arasında bir ilişki var mı?

İşlem sayısı ile taşınan BCH arasında bir ilişki olmadığı için, spam saldırı veya ağ testi yapılmadığını söyleyebiliriz. Birkaç ay önce, Bitcoin Cash, ağın kayıt ücreti olmadan 2,1 milyon işlem gerçekleştirdiği bir stres testi yaptı.

Bitcoin Cash, Bitcoin topluluğu arasındaki bölünmeden sonra oluşturulan kripto bir para birimi. Bu kripto para birimi, Bitcoin ağını,  Lightning Network (LN) gibi Bitcoin’in Blockchain’inin dışında başka bir katman oluşturmaktan ziyade on-chain çözümlerle ölçeklendirmeyi önerir.

Coinbase, Bitcoin Cash (BCH) hard forku için desteğini açıkladı

Bu durum nedeni Coinbase’deki artan BCH sayısı mı?

Son haftalarda, Bitcoin Cash 15 Kasım’da yaşanan bir ağ güncellemesi nedeniyle dikkatin merkezinde yer aldı. İki farklı taraf ağ sorunları için farklı çözümler önerdi. Bu yüzden Bitcoin Satoshi Vision (BSV) adı verilen yeni bir Bitcoin Cash forklu parası bulunuyor.

Trust Nodes tarafından sağlanan verilere göre, bu durum nedeni Coinbasehttps://usethebitcoin.com’deki artan BCH sayısı olabilir. Şirket, bir tanesinin savunmasız olması durumunda BCH’yi farklı soğuk hava depolarında saklamaya çalışıyor olabilir. Coinbase, sektördeki en büyük ve en popüler kripto para borsalarından ve şirketlerinden biri. Yazım sırasında, Bitcoin Cash sekizinci en büyük kripto para birimi. Piyasa değeri 1,44 milyar dolar olup, her bir madeni 82 ABD doları karşılığında satın alınabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin