Müzisyen yarışmasının başvuru tarihi sona erdi
Müzisyen yarışmasının başvuru tarihi sona erdi

Binance Müzisyen yarışmasında 20.000 dolar değerinde BNB dağıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hatırlanacağı gibi Binance Ağustos ayında  “En iyi Binance Müzisyeni Kim” adlı Müzisyen yarışmasını başlattı. Yarışmaya katılmak için yarışmacıların Binance müzik videosunu çevrimiçi olarak, YouTube, Vimeo veya başka bir platformda #BinanceMusician hashtag’i kullanarak yayınlamaları gerekiyordu. İlk üçe seçilen her bir videoya 300 BNB sonrasında seçilecek 10 videoya da 100’er BNB ödül verilecekti.

Müzisyen yarışmasının başvuru tarihi sona erdi

Son başvuru tarihi 30 Eylül olarak açıklandı ve ödül sahiplerinin 30 gün içinde duyurulacağı belirtildi. Artık videolar yüklendi ve sıra seçmelere geldi. Seçmelerin 15 Ekim’de sona ermesi bekleniyor.

Şimdi ise yüzlerce videodan en iyilerinin seçilmesi kaldı. Kripto ile sanatsal faaliyetlerin bu şekilde birleştirilmesi muhakkak ki kripto benimsenmesini hızlandıracak. Genellikle iş dünyasına ve ekonomi çevrelerine hitap eden kripto paralara bazı yatırımcılar istese de giremiyordu. Bu şekilde kripto paraların çok büyük kitlelere ulaşacağını düşünüyoruz.

https://twitter.com/cz_binance/status/1048082707090046976

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin