Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!
Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!

Başka bir YoBit Pump geliyor: Bu borsa ne yapmak istiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası YoBit, yakında yeni bir kripto paraya pump yaptırılacağını açıkladı. Geçen haftaki tartışmalı pump’dan sonra, bir sonraki YoBit Pump üç günlük bir sürenin altında olacak.

YoBit Borsası başka bir YoBit Pump duyurdu!

10 Ekim Çarşamba günü, YoBit Twitter aracılığıyla bir pump ve dump şemasını başlatılacağını duyurdu. Borsa her 10 dakikada bir, herhangi bir altcoin karşılığında 1 BTC sunacaktı. Pump başladığında, ticaret faaliyetleri Putincoin’in (PUTIN) büyük kazanımlar görmesine yol açtı. 24 saat içinde 130 BTC’lik bir işlem hacmi ile token sadece 10 dakika içinde 8 kat artış gördükten sonra %1.400 oranında arttı. Tahmin edilebilir bir şekilde, bu kazanımların çoğu daha sonra kaybedildi.

Pek çok gözlemcinin, YoBit’in yaptıklarının kesinlikle yasal olmayabileceğine dair uyarılara rağmen, borsa pump işlemlerine devam etti. Bugün ise borsa bir sonraki pump’ı duyurdu. Daha önce olduğu gibi, bir zamanlayıcı web sitesine koyuldu ve pump’ın ne zaman başlayacağına karar verildi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin