engineeringrobo
Başarılı Türk trader ticaret algoritmasını geliştirmeye devam ediyor- EngineeringRobo Deluxe

Başarılı Türk trader ticaret algoritmasını geliştirmeye devam ediyor- EngineeringRobo Deluxe

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yüzlerce trader’ın kullandığı EngineeringRobo, Tradingview’de kullanılan başta kripto para ticareti olmak üzere tüm finansal piyasalarda ürettiği sinyallerle oldukça yüksek başarı oranına sahip bir ticaret algoritması. Geliştiricisi olan CryptoEngineering, daha çok kişinin ticaret anlayışına uyumlu olması açısından algoritmasını geliştirmeye devam ediyor. Trader, EngineeringRobo‘nun piyasa çıkmasından 1 yıl sonra EngineeringRobo Deluxe’yi de geliştirdi.

Kripto ticaretinde farklı işlem stratejilerine sahip deluxe, bu haliyle hem kısa vadeli hem de uzun vadeli yatırımcılara hitap eden araçlarıyla benzersiz bir danışmanlık sağlıyor. EngineeringRobo algoritmalarının temel amacı, bu son derece volatil ve riskli piyasalarda güvenle ticaret yapmanızı sağlamak.

İncelediğinizde görebilirsiniz ki kripto varlıkların trendlerini yakalamanızı sağlayan sinyaller aynı zamanda çöküş zamanlarını kullandığı indikatörlerin ölçümlerine göre tespit ederek ticaretinizi zararsız ya da mümkün olan en az zararla yapmanıza yardımcı oluyor. Böylece size sadece sabırlı olmak ve sinyalleri düzenli şekilde takip etmek kalıyor.

Bunu aşağıdaki Bitcoin grafiğiyle çok daha net görebilirsiniz

engineeringrobo

Günlük BTC/USDT grafiğinde görüldüğü üzere sinyal gelen mumların üzerinde başlayan fiyat hareketi, muazzam kâr potansiyeline işaret ediyor. Özellikle farklı stratejilerden üretilmiş bu sinyallerin grafikte belirli bölgelerde toplanması, alış sinyalleri için yükseliş olasılığını artırırken satış sinyallerinde ise kaldıraçlı işlemlerde short pozisyonu ya da düşüşe karşı pozisyon kapatma adına önemli bir uyarı oluyor.

Şimdi EngineeringRobo ve EngineeringRobo Deluxe ile gelen yeni sinyal ve ticaret araçlarına yakından bakalım.

EngineeringRobo ve EngineeringRobo Deluxe ile gelen yeni özellikler

Deluxe geliştirmesiyle yeni bir boyut kazanan Robo algoritmasına birkaç yeni sinyal ve kar al – zarar durur gibi seviyeleri daha iyi tespit edebileceğiniz yeni yardımcı araçlar geldi. Deluxe ile gelen en yeni sinyal Robo 4. Diğer yeni bir özellikler ise değişen mum renkleri, EMA trend çizgileri, Fear&Greed index, hareketli ortalama geçiş sinyalleri (Ultimate MA crossover Signals), pivot destek ve direnç çizgileri.

Ayrıca geliştirmesi tamamlanan EngineeringRobo algoritmasında mevcut sinyal ve araçların yanında destek – direnç çizgileri ve trend çizgileri eklentisi kripto para ticaretinizde daha doğru kararlar almanız için geliştirildi.

Robo 4

Robo 4 içerdiği özel formülüyle finansal piyasalarda teknik analiz için benzersiz bir araç olma vaadiyle geliyor. Özel olarak hazırlanan bu sinyal, içeriğinde SAR, MACD ve fiyat hareketine göre işleme giriş ve çıkış sinyalleri üretiyor (buy4 – sell4).

Robo4, haftalık, 3 günlük, günlük ve 3 saatlik grafiklerde kullanılmak üzere tasarlanmış bir algoritma. İçerdiği benzersiz formülüyle işleme giriş ve işlemden çıkış ya da short pozisyon almanız için ideal noktaları size işaret ediyor.

Aşağıdaki grafikte Günlük ETH/USDT grafiğinde başarıyla çalışan buy4 ve sell4 sinyallerini görebilirsiniz.

engineeringrobo

Değişen mum renkleri (Change Candle Color)

Deluxe ile gelen bu yeni özellik, finansal varlığın yükselen ya da düşen trend içinde mi olduğunu bir bakışta anlamanıza yarar. Ayrıca örneğin trend yukarı giderken gelen kısıtlı düzeltmeleri mumu yeşil göstererek göz ardı eder ve sahte kırılımlardan dolayı pozisyondan gereksiz yere çıkmanızı engeller.

En düşük 3 saatlik grafik olmak üzere tüm zaman grafiklerinde kullanıma uygundur.

Bollinger Sinyalleri

EngineeringRobo ve Deluxe’de bulunan bu sinyal grubu, piyasada sıklıkla kullanılan Bollinger bantlarına göre al ve sat sinyali üretir.

Hareketli ortalama geçiş sinyalleri

Piyasada sıklıkla kullanılan diğer bir gösterge olan hareketli ortalamaların ilgili zaman grafiği baz alınarak al ve sat sinyalleri üretir. Buna göre hızlı hareketli ortalama yavaş hareketli ortalamayı yukarı keserse grafikte al sinyali, aşağı yönlü keserse sat sinyali görülür.

Fear&Greed İndex

Özel bir formülle hesaplanan fear&greed index, bulunduğu zaman grafiğine göre piyasanın aşırı alım ve satım seviyelerini tespit etmeye yarar. Uzun vadeli grafiklerde daha başarılı olan bu yardımcı gösterge, dipten alıp zirveden satmaya oldukça yardımcı olacak bir araç. Grafikte oluşabilecek yeşil alan üzerine çıkan mumlar, alım için ideal bölgeyi işaret ederken kırmızı alan ise piyasanın aşırı alımda olduğu göstererek, satış için ideal bölgeleri işaret eder.

Engineeringrono fear-greed

Güncel BTC/USDT grafiğine göre fear&index boğa piyasasında şimdiden 44.000 dolar seviyesini işaret ediyor. Geçmiş fiyat hareketlerine bakılarak sinyallerin tutarlılığı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Destek ve direnç çizgileri

Teknik analizde en çok başvurulan araçlardan biri ise destek ve dirençlerdir. EngineeringRobo, yine kendine özel hesaplamalarıyla finansal varlığın mevcut zaman grafiğine göre destek ve direnç bölgelerini çizer. Bu çizgiler, sinyallere giriş için ek bir gösterge olarak kullanılabilir. Ayrıca yatırımcının zarar durur ve kar al seviyelerini tespit etmek içinde kullanabileceği önemli bir yardımcı olarak dikkat çekiyor.

EngineeringRobo ve EngineeringRobo Deluxe algoritmasında ayrıca yukarıda saydığımız özellikler dışında 6 sinyal grubu (robo 1, robo2, robo3, moon-hell, bear-bull, cloud) ile hareketli ortalamalar, fibonacci seviyeleri, MA20, MA50, pivot destek-direnç çizgileri gibi yardımcı araçlar da bulunuyor.

Tradingview’de EngineeringRobo ve EngineeringRobo Deluxe olarak aratarak bulabileceğiniz bu ticaret araçları ve sinyalleri, karınızı maksimize etmeniz için size yol gösteren bütün özelliklere sahip. Sistemin başarı oranı ve finansal varlık ticaretiyle ilgili son derece önemli bilgileri engineeringrobo.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Ayrıca abone olarak algoritmayı bir hafta boyunca ücretsiz test edebilir, faydasını kendiniz de deneyimleyebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin