Kik ilk ürününü duyurdu: Kinit
Kik ilk ürününü duyurdu: Kinit

Başarılı bir ICO süreci geçiren Kik, ilk ürününü tanıttı: Kinit

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz yıl ICO sürecini başarıyla tamamlayan Kanadalı mesajlaşma uygulaması Kik, ilk ürününü tanıttı. Uygulamanın sunduğu ilk ürünün ismi Kinit olarak kayda geçti.

Kinit nedir?

Kinit, kullanıcılarına anketler, kısa testler ve interaktif videolar izlemeleri karşılığında kullanıcı etkileşimi ve ödüller kazanmaları için tasarlanmış bir cüzdan uygulaması. Kin tokeni, diğer perakendecilerden hediye kartları ve diğer Kinit kullanıcıları arasında token transferi için değiştirilebiliyor.

Kik’in İletişim Başkan Yardımcısı Rod McLeod, bu yeni ürünün yayınlanması hakkında şunları söyledi:

Kinit, Kin’e adanan ilk halka açık uygulama. Bu uygulama ile hedefimiz Kin’i daha fazla tüketiciye ulaştırabilmek. Kripto paraları eğlenceli ve ilgi çekici deneyimler yoluyla gerçekten tüketici dostu hale getirme yolunda atılmış önemli bir adım ve gerçek dünya kullanıcı davranışına dayanarak öğrenmeyi ve yinelemeyi planlıyoruz.

Kin tokeni için 3 milyon dolar harcandı

2017 yılında gerçekleşen ICO sürecinde, 117 ülkeden yaklaşık 10 bin destekçi, 100 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirmişti.

Kik, Kin tokenini geliştirmek için tam 3 milyon dolar harcadı. Ethereum Blockchain’i temelli bir ERC20 tokeni olan Kin, işlem hızını en üst düzeye çıkarmak için Stellar ağını kullanıyor.

Kik ve Unity güçlerini birleştiriyor: Coin entegrasyonu oyun geliyor

Kik, oyun topluluğuna token sağlamayı ve milyonlarca geliştiriciyi kripto para ile buluşturmayı planlıyor.

Bunu, video oyun şirketi Unity Technologies ile Mart ayında ortaya çıkan planlanmış bir ortaklık yoluyla yapmayı amaçlıyor. Bu iki şirket bir araya gelerek, bir coin entegrasyonu sağlayacakları yeni bir oyun geliştiriyorlar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kin Vakfı, geliştirici programına üç milyon dolar aktarıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin