Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Başarılı analistten milyon dolarlık Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu an düşüyor olabilir, ancak kripto para biriminin BTC başına 100 bin dolar ile 1 milyon dolarlık bir fiyata ulaşmasını bekliyor. Bir kripto analistine göre, bu iki sayının ilki, 2021’de yılın sonuna kadar gerçekleşebilecek “gerçekçi” bir senaryodur.

Roger Quintrillo: “Bitcoin’in yeni zirvesi 2021 yılının sonuna kadar 100 bin dolar.”

2017 kripto balonunun doruğunda, Bitcoin BTC başına tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 20.000 ABD dolarına ulaştı ve neredeyse bir gecede popüler oldu. Ancak, yılın başlangıcından sonra, tüm kripto pazarında büyük bir çöküş meydana geldi, bu da bazı altcoin’lerden elde edilen değerin %99’unu ve Bitcoin değerinin %80’inden fazlasını ortadan kaldırdı. Ancak analistlere göe Bitcoin her zaman geri sıçrar ve tarih boyunca, art arda büyük miktarda bir çöküş ve geri çekilme yaşanmadan önce, varlığın parabolik gittiği ve aşırı değerlere ulaştığı döngülerden geçti. Kripto varlığı, sonuç olarak son derece değişken olduğu için olumsuz bir ün kazandı, ancak eğer tarih kendini tekrarlamaya devam ederse, başka bir boğa döngüsü ortaya çıkabilir ve Bitcoin’i BTC başına 100.000 doların üzerine çıkarabilir. Ama ne zaman?

Usta kripto analisti Roger Quintrillo tarafından paylaşılan bir grafiğe göre, Bitcoin için “gerçekçi bir senaryo” varlığın 2021’de yıl sonuna kadar 100.000 ile 110.000 dolar arasında bir değere ulaşmasını sağlayacak. Analistler, şimdi Bitcoin’in bir sonraki parabolik rallisini bekliyor.  Kavisli bir büyüme çizgisi kullanan analistin grafiği Bitcoin’in bu gibi fiyatlara nasıl ulaşacağının yörüngesini gösteriyor. Kavisli kanal, önceki yüksekle ve alçaklar boyunca izlenir ve potansiyel olarak analiste bir sonraki ralli döngüsünün zirve ve dibini sağlar.  Zirve BTC başına yaklaşık 100.000 dolar olduğu için, analist bir sonraki döngünün temeli olarak fiyatı 30.000 dolara veya 40.000 dolara düşürmek için bu zirvenin ardından bir düzeltme görüyor.

Analist: “Bitcoin en fazla 5.800 dolara düşebilir.”

Analist, Bitcoin’in kısa vadeli fiyat hareketi için “en gerçekçi senaryo” dediği şeyin bazı yönlerini de paylaştı. Roger Quantrillo, Bitcoin fiyatının 14.000 dolarda aşağı doğru olan güncel düzeltme sırasında 5.800 dolardan daha derine inmemesini bekliyor. Analist, Haziran ayında Bitcoin’in reddedildiği 14.000 dolarlık fiyat seviyesinin 2019 yılının en yüksek seviyesi olacağını söyledi. Gelecek iki yıl boyunca, Bitcoin’in BTC için 100.000 dolara ulaşması bekleniyor. Bazı uzmanlara göre mevcut düzeltme yatırımcılara bir sonraki parabolik rallinin önünde Bitcoin satın almak için en iyi fırsatı sağlayabilir. Fiyatlar Quantrillo’ya göre en düşük 5.800 dolara ulaşır ve 100.000 dolara çıkarsa, bu %1.600’den daha fazla bir getiri anlamına gelir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin