Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”
Ünlü analistten çok iddialı Bitcoin tahmini: “100 bin dolarlık koşu başlıyor!”

Başarılı analist: “Bitcoin sadece bir gecede 1 milyon dolara ulaşabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Eylül krizinden geri çıkarken, bir kripto analisti, avukat ve girişimci olan Trace Mayer, Bitcoin’in bir sonraki hareketinin büyük olabileceğini düşünüyor. BTC, geçtiğimiz ay 10.426 dolardan 7.845 dolara düştükten sonra 8.500 doların üzerine çıktı.

Trace Mayer: “Bitcoin bir gecede bir milyon dolarlık bir fiyattta olabilir.”

We Study Billionaires podcast’inin sunucusu olan Preston Pysh ile yaptığı röportajda Mayer, bir milyon dolarlık yüksek ve uçuk Bitcoin fiyat tahminini ortaya attı:

Şimdi Bilgi Çağı’ndayız. Böyle şeyler olabilir. Yarın uyanabiliriz ve Bitcoin bir milyon dolarlık bir fiyattta olabilir. İşte bu kadar hızlı olabilir. Peki o kadar hızlı olacak mı? Bence bu son derece olanaksız. Ama olabilirde. İşte bu yüzden, BTC’nin bu fiyatları yakalaması durumunda kendinizi korumak için bir Bitcoin almanız gerekiyor.

Mayer, Bitcoin’in diğer varlıklar ile ilişkisiz olmasının birçok nedeni olduğunu ve bunun BTC’nin aya gitmesinin önemli bir nedeni olduğunu söylüyor:

Düzenleyici sahne yüzünden yatırım yapılamadı. Yanlış anlaşıldı. İnsanların buna yatırım yapacak altyapıları yok.  Yasa bunu desteklemiyor. Peki düzenlemeler olsa ne olur? İnsanlar Bitcoin’lere daha rahat yatırım yapabilirler. Tüm bu tür işlerin Bitcoin’i, büyük sermaye türlerinin, altın ve petrol gibi mallar, tahviller, hisse senetleri vb. gibi diğer tüm varlık sınıflarına uyguladıkları gibi bir varlık sınıfı olarak kabul etmelerinden önce yapılması gerekir.

Analist: “Bitcoin kontrol edilemez ve basılamaz!”

Mayer, servet transferinin diğer bütün varlıklardan Bitcoin sahiplerine geleceğini söyledi:

Bu emeklilik fonları ve bu bağışlar, servetlerinin Bitcoin sahiplerine devredilme riski altında.

Mayer, Federal Reserve ve merkez bankalarının yapabilecekleri ile ilgili fiziksel sınırların bulunduğunu belirtiyor:

Bu sonsuza kadar QE olacak. Bunu yapmak zorundalar. Yaptıkları, bu kesirli rezervi oluşturmaktı, likidite piramidine büyük bir kredi genişlemesi. Ve bu tür bir şey için talep mevduat, maaş yapmak için orada likidite yok. Ve bunu yapan sadece FED değil. Bunların hepsi merkez bankaları, çünkü herkes fiat para birimi, kısmi rezerv bankacılığı, para yatırma ve diğerleri ile aynı oyunu oynuyor. Ve bu nedenle elbette, müdahale edecekler ve sistemin çökmesini önleyecekler. Bitcoin burada nihai teminat şekli haline geliyor, çünkü enflasyona el koyamazsınız. Daha fazlasını basamazsınız. Bu kıtlık ve eşitlik. Kimsenin sorumluluğu değil.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin