Bancor, 12 milyon dolarlık hack olayının ardından kripto koruyucuları yaratıyor
Bancor, 12 milyon dolarlık hack olayının ardından kripto koruyucuları yaratıyor

Bancor, 12 milyon dolarlık hack olayının ardından özel bir ekip oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendine özgü merkezsiz bir borsa platformu olan Bancor, bu hafta 12 milyon dolarlık bir hack işleminden sonra operasyonlarını sürdürdüğü bir blogtan, kripto paralara yönelik siber suç tehditleriyle başa çıkma sözü verdi.

Platformun gelecekteki planlarını özetleyen kuruculardan Guy Benartzi, Bancor’un saldırıya uğramış fonları takip etmesine yardımcı olan iç araçlarının daha geniş bir kitleye sunulacağını da açıkladı.

Bu hamlenin, suçlularla savaşmak için büyük bir kaynak ve yetenek katkısı ile genişleyen bir suçla mücadele girişimi olması planlanıyor.

Kripto koruyucularının koalisyonu olarak nitelendirilen girişim, platform ve diğer adı açıklanmayan kripto para endüstrisinden işletmeleri de içerecek. Benartzi yazılı açıklamasında şöyle söyledi:

Üyeler, birbirlerini uyarma, yardımcı olma, paylaşılan kara listeler etrafında koordinasyon sağlama ve tüm paydaşlar için daha güvenli bir dünya yaratma konusunda iş birliği yapacaklar.

Bancor eleştirilerin hedefinde

Litecoin kurucu ortağı Charlie Lee, 9 Temmuz’da Twitter’dan şu açıklamalarda bulundu:

Müşteri fonlarını kaybedebiliyorsa veya fonlarını dondurabiliyorsa, değişim bir merkezden dağıtılmaz. Bu yanlış bir merkezileşme.

Bu konu hakkında diğer bir yorum Tone Vays’ten geldi. Bancor için “ICO aldatmacası” yakıştırmasında bulundu ve ekledi:

Kullanıcı fonları güvenli değil.

Çalınan 25.000 ETH, BNT sahiplerine ait. BNT likiditesini finanse etmek için akıllı bir sözleşmeyle yönetilen bir rezervden çalındılar.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin