featured

Balinaların dansı: Cardano (ADA) fiyatı büyük bir patlamanın eşiğinde olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), balinaların token biriktirmeye başlamasıyla birlikte ufukta bir yükseliş olabileceği konusunda heyecan yarattı.

Uzun vadede Cardano fiyatı parabolik bir toparlanma hareketinin ortasında gibi görünüyor. Gözde altcoin’in fiyatı eğrinin boyun çizgisinde yeni bir ATH oluşturmayı hedefliyor. Ayrıca teknik analiz rallinin önümüzdeki günlerde düşüş yönlü bir hareketle de karşılaşabileceğini gösteriyor. Ancak balinaların daha fazla ADA token’ı biriktirmeye başlaması, ufukta bir yükseliş hareketi olabileceğine işaret etmektedir.

Aralık 2023 tarihinin başından bu yana kripto para piyasası, token’ların çoğunluğunun fiyatlarının boğaların lehine olmasıyla aktif olarak yukarı yönlü hareket etti. Artan satın alma baskısı, küçük kârlar elde edilmesine sebep olan düşüş hareketini bastırmış gibi görünüyor. Bu durum piyasa katılımcıları arasında küçük bir dikkat dağılması yaşanmasına neden oldu. Balinalar bu fırsatı değerlendirmeyi seçerek düşük fiyatlardan token biriktirmeye başladı.

Cardano ADA

Popüler bir kripto analisti olan Ali’nin paylaştığı verilere göre, 100K ile 10M arasında token bulunduran adresler, aşağı doğru olan fiyat hareketinden bağımsız olarak sürekli olarak ADA token’ları biriktiriyor. Bu, kısa sürede olası bir yükseliş hareketinin kokusunu aldıklarına işaret ediyor. Bu nedenle balina olarak adlandırılan büyük cüzdanlara sahip olan yatırımcılar birikimlerini yoğunlaştırabilir. Son iki haftada balinalar birikimlerini yaklaşık 5,85 milyardan 5,77 milyara çıkardı. Aynı dönemde gözde altcoin’in fiyatı 0,664 dolardan şu anki mevcut değeri olan 0,562 dolar seviyesine kadar bir düşüş yaşadı.

Cardano (ADA) fiyatı için sırada ne var?

ADA fiyatı Ekim ortasından bu yana yükseliş eğilimini sürdürüyor. Bu dönemde altcoin’in fiyatı neredeyse %180 oranında bir yükseliş kaydetti ve böylece 2023 yılının en yüksek seviyesi olan 0,67 dolara ulaştı. O zamandan bu yana fiyat çok dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu da ADA fiyatının daha büyük bir yükseliş için güç topladığına ve ufukta güçlü bir toparlanma olabileceğine işaret ediyor. Kripto para piyasasında genel hissiyatın olumlu kalması durumunda Cardano fiyatı sağlıklı bir yükselişi tetikleyebilir. Bunun sonucunda önümüzdeki birkaç gün içinde 0,64 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Kritik seviyenin üzerinde tutunması durumunda ise sıradaki hedefi 0,65 dolar olacaktır.

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve gelişen bir sektördür. Zamanlamanın çok kritik olduğu bu yeni nesil yatırım şeklinde, yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX): Staking ve bulut madenciliği ile çığır açan bir kripto projesi

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasına yenilikçi bir soluk getirerek bulut madenciliği konseptini benzersiz bir şekilde ele alıyor ve yatırımcıların hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Platform, kullanıcılara mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunarken, BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara daha güvenli bir yol sağlıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara daha fazla esneklik sunar. Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunmaktadır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Kullanıcılar platformda $BTCMTX token’larını satın alabilir ve bunları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda platform, kullanıcılara pasif gelir elde etme imkanı da sunmaktadır. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’ları stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkündür.

Bu proje, geleneksel madencilik süreçlerinden kaçınarak Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden bulut madenciliği kredileri kazanma imkanı sunuyor. Elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülüyor.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasındadır ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumdadır. Ön satışın sonu için 32 milyon dolarlık bir hedef belirlenmiştir ve projeye olan ilgi oldukça yüksektir. İlk 24 saat içinde 106 bin dolarlık bir giriş yapıldı, bu da hedefe ulaşma olasılığının yüksek olduğunu göstermektedir.

$BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi çekici bir fiyatla satışa sunuldu. Şimdi siz de, bu yeni ve gelecek vaat eden projenin bir parçası olarak erken aşamada yeni fırsatları yakalayabilirsiniz.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin