En iyi balina adresleri bu altcoin'e yöneliyor!
En iyi balina adresleri bu altcoin'e yöneliyor!

En iyi balina adresleri bu altcoin’e yöneliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina cüzdanları son iki hafta içerisinde Chainlink (LINK) biriktirmeye başladı. Son iki hafta içinde Chainlink’in (LINK) benimsenmesinde olağanüstü bir büyüme oldu. Popüler zincir içi metrik veri sağlayıcısı Santiment verilerine göre 10.000 ila 100.000 LINK bulunduran Chainlink adresleri arasında artan bir kullanıcı etkinliği bildirildi.

Son verilere göre, bu kategorideki Chainlink adresleri 27 Şubat tarihinden bu yana 17,1 milyon LINK biriktirdi. Santiment, Twitter’da

“Chainlink’in 10 bin ila 10 milyon LINK arasında tutulan kilit balina adresleri 27 Şubat’tan bu yana 17,1 milyon birikmiş.”

Chainlink’in yakın zamanda benimsenmesi, son zamanlarda olduğu gibi kripto para birimine artan bir ilgiyle birlikte geliyor.

Düşen fiyatlar LINK benimsenmesini artırıyor!

Chainlink, yılın başından bu yana piyasa düşüşlerinden adil bir pay aldı. Mayıs 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52,7 dolara ulaşan LINK, o zamandan beri %75,2’nin üzerinde düştü. Yıl başından bugüne kadar, LINK yılı açtığı fiyat olan 19.63 dolardan düştükten sonra %33,2 düştü. Yazım sırasında LINK şu anda 13,17 dolar civarında el değiştiriyor.

Değerinde büyük dalgalanmalar yaşayan kripto parayla yatırımcılar, fiyat düşüşünü LINK holdinglerini artırmak için bir fırsat olarak gördü. Geçen ay, Chainlink’in benimsenmesi, en iyi Ethereum (ETH) balinaları arasında en çok işlem gören dijital para haline gelmesinin ardından yükselişe geçti. O zaman, Ethereum balinaları LINK’in fiyat düşüşünden yararlanarak 18,8 milyon dolara 1,3 milyon Chainlink biriktirdi.

Eylül 2017 tarihinde piyasaya sürülen Chainlink, halka açık blockchainin zincir dışı verileri üçüncü taraflara ihmal edilebilir güvenle zincire getirmesini sağlayan merkezi olmayan bir oracle ağı görevi görüyor. Ağın LINK olarak adlandırılan yerel kripto parası, güvenli veri beslemeleri sağlamak için düğüm operatörleri ve oracles için bir ödeme yöntemi olarak kullanılıyor.

Chainlink Veri Akışlarının kullanımı son 12 ayda önemli artış kaydetti. Şubat 2022 tarihinde 50 milyondan fazla zincir içi çağrıya ulaştı. Şubat 2021 tarihine göre yaklaşık %6.000 artış.

Chainlink’in olağanüstü performansı finans sektöründe fark edilmedi. Geçen ay, bir grup Bank of America (BofA) uzmanı, merkezi olmayan oracle ağının, çeşitli DeFi protokollerinde toplam hacim kilitli (TVL) büyümesinin ana nedeni olduğunu belirtti.

IntoTheBlock Verileri:

Elde edilen verilere göre Link 7 günlük döviz girişlerinin çıkışlardan çok daha az olduğuna dair olumlu bir işaret gösteriyor. Bağlantıya güvenen yatırımcılar, 7 gün içinde 125,6 milyon dolarlık kalan borsalar olarak borsalardan uzak tutuyor. Son yedi gün için kaydedilen Link girişi 51,7 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Veriler ayrıca 13,24 dolarlık mevcut fiyat seviyelerinde, sahiplerinin sadece %24’ünün kârda olduğunu, LINK sahiplerinin ise %72’sinin cari fiyatlarla zararla karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin