Bakkt
Bakkt işlem hacimleri ve açık pozisyonlarında son durum

Bakkt kritik yayılma hamlesiyle tüm endüstrileri kucaklamaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt, artık tüm kurumlara Bitcoin Custody’i sunmaya hazır olduğunu duyurdu. Dünyanın her yerindeki müşteriler artık Bakkt’ın kurumsal çözümünü kullanarak varlıklarını koruyabilecekler.

İlk müşteriler Pantera Capital, Galaxy Digital ve Tagomi. Diğer firmaların da birkaç hafta içinde katılması bekleniyor.

NYDFS onayı verdi

Önceden, Bakkt sadece Bitcoin’in vadeli işlem sözleşmelerinde işlem yapan müşterilere Custody hizmetini sunmuştu. Son duyuruya göre şirket, daha önce şirkete bir güven tüzüğü veren New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) onay aldı.

Blog yazısında, Bakkt COO’su Adam şöyle dedi:

Yatırımcılar, güvenliğine ve süreçlerine güvendikleri bu hizmete erişime sahip olduklarında, ortaya çıkan bu varlık sınıfı ve teknolojisinin tam potansiyeli gelişebilir. Teknoloji, müşteri fonlarını güvenli bir şekilde sakladığımız temeli sağlarken, Bakkt Warehouse’da geniş fiziksel, operasyonel ve siber güvenlik önlemleri de kullanılıyor. Dünyanın en büyük finansal kuruluşlarının halihazırda güven duyduğu pazar altyapısına sahip olan ve işleten bir Fortune 500 şirketi olan Intercontinental Exchange (NYSE: ICE) ile olan ilişkimiz, dijital varlık saklama alanındaki müşterilerin ihtiyaçlarını benzersiz bir şekilde karşılamamıza olanak tanıyor.

Kripto alanında yeni olmasına rağmen, Bakkt çok sayıda güvenlik önlemi kullanıyor. Güvenlik özellikleri arasında operasyonel siteler, yedekli ikincil tesisler, coğrafi olarak dağıtılmış imzalama işlemleri, bağımsız raporlama yapıları ve bir dizi başka özellik arasında özel ağ bağlantısı da bulunuyor.

Son güncellemeyle, Bakkt artık lider bir küresel sigorta şirketi sendikası tarafından yazılan 125 milyon dolarlık bir poliçeyle de sigortalanmış durumda.

coingape

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin