Flappy Bird ile EOS kazanmak mümkün 
Flappy Bird ile EOS kazanmak mümkün 

Bağımlılık yapan Flappy Bird, EOS üzerinde yeniden başlatılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Flappy Bird, EOS Blockchain’inde bir çeşit geri dönüşe hazırlanıyor. 2014 yılının Ocak ayında dünyanın dört bir yanında geniş kitlelere ulaşan oyunun bir kopyası EOS’ta ücretsiz oynanabiliyor.

Flappy Bird ile EOS kazanmak mümkün

Trybe tarafından yayınlanan bir rapora göre, her 12 saatte bir ücretsiz oynanmasına izin veriliyor. Hatta üst düzey oyuncular EOS kazanabilir ve oyunun FLB token sahipleri her 12 saatte bir kâr payı alabilir. Günlük hacim şu anda düşük olduğu için, öngörülen kazançların ve kâr oranlarının yüksek olması beklenmemektedir.

Şimdiye kadar, oyunun Blockchain tabanlı bir versiyonu çıkarılmadı. Dapp Rader, platformda son 7 günde 57 kullanıcı bulunduğu ve bu sayede 3 EOS’a eşdeğer 154 işlem gerçekleştirildiğini bildiriyor.

Ocak 2014’ün sonunda, Flappy Bird, iOS için App Store’da en çok indirilen ücretsiz oyundu. Büyük başarılarına ve büyük kazanımlarına rağmen, video oyunu kurucusu Dong Nguyen, oyunun bağımlılık yapıcı doğası yüzünden, oyunu piyasadan çekti.

Flappy Bird’ün EOS’ta uygulanmasının arkasında kim olduğu ve EOS’un Flappy Bird gibi popüler oyunların performansını gerçekten arttırıp artırmayacağı hala belirsiz olsa da, Blockchain endüstrisinin genel olarak genişlemesiyle Blockchain platformunda oyunların çoğalması bekleniyor.

Grand View Research tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, küresel Blockchain teknoloji pazarının 2024 yılına kadar 7.59 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin