Avusturyalı kripto borsası Bitpanda, 170 milyon dolarlık fon sağladı
Avusturyalı kripto borsası Bitpanda, 170 milyon dolarlık fon sağladı

Avusturyalı kripto borsası Bitpanda, 170 milyon dolarlık fon sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Viyana merkezli kripto para borsası Bitpanda, 52 milyon dolarlık Seri A’yı başarıyla tamamladıktan altı ay sonra, başlangıca 1,2 milyar dolar değerinde olan bir Seri B finansman turunda 170 milyon dolar daha fon elde etti.

Peter Thiel’in yatırım şirketi Valar Ventures her iki tura da liderlik etti ve son dönem yatırımcı DST Global’in ortakları da son finansman turuna katıldı. Geçen hafta imzalanan B Serisi fon toplama faaliyetinin, yerel düzenleyici olan Avusturya Finans Piyasası Otoritesi tarafından onaylanması gerekiyor.

Valar Ventures’ın kurucu ortağı James Fitzgerald’ın görüşleri şu şekildeydi:

Pandeminin neden olduğu olumlu değişikliklerden biri kişisel finansa olan ilginin artmasıydı ve Bitpanda’nın yeni bir bireysel yatırımcı türü için yatırımın gizemini çözme konusundaki geniş teklifi ve kararlılığı, trendden yararlanmak için mükemmel bir konuma sahip olduğu anlamına geliyor. ,.

Bitpanda, hisse senetlerine ve borsa yatırım fonlarına (ETF) girme planları ile değerli metal yatırımları da sunan bir kripto yatırım platformu. 2014 yılında kurulan şirket, iki milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor.

Altı yıldır hiçbir dış yatırım almayan CEO Eric Demuth, kısa süre önce The Block’a fon toplamanın şirket üzerinde “büyük bir olumlu etkisi” olduğunu söyledi ve Thiel’in desteğinin firmanın profilini ve aldığı işe başvuranların kalitesini artırdığını da sözlerine ekledi.

Şirket yetkilileri ayrıca, bu yılın ilk iki ayında elde edilen gelirin 2020’deki toplam geliri aşarak son zamanlarda performansını artırdığını da dile getirdi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin