Avustralya, dünyanın Blockchain merkezi olmaya hazırlanıyor
Avustralya, dünyanın Blockchain merkezi olmaya hazırlanıyor

Avustralya, dünyanın Blockchain merkezi olmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altyapısını elden geçirerek 175 milyar dolarlık bir Blockchain sektörü üretmeye hazırlanan Avustralya, dünyanın en büyük Blockchain ülkesi haline gelmeye hazırlanıyor.

Avustralya 175 milyar dolarlık Blockchain sektörü yaratıyor

Avustralya, yeni ulusal Blockchain stratejisi ve yol haritasının açıklanmasıyla Blockchain teknolojisinde küresel bir lider olmaya hazırlanıyor. Sydney Morning Herald’a göre, yol haritası ülkenin bankacılık, ihracat ve eğitim altyapısını elden geçirerek 175 milyar dolarlık bir sektör üretecek.

Blockchain teknolojisi, başta ülkenin büyüyen ihracat endüstrisine odaklanıyor. Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanı Karen Andrews’a göre, Blockchain’in tedarik zinciri yönetimini dönüştürme kapasitesi ihracat fırsatlarının güçlendirilmesine yardımcı olacak.

Andrews yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Blockchain’in ihracat fırsatlarını güçlendirme potansiyeli gerçekten heyecan verici. Avustralyalı üreticilerin yeşile yönelik itibarımız nedeniyle dünya çapında talep edilen mallarını izlemelerine yardımcı olma potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Blockchain yol haritasının sektöre 175 milyar dolar (259,4 milyar AUD) getirebileceğini vurgulayan bakan, henüz planın yürütülmesi için hiçbir devlet fonunun tahsis edilmediğini ifade etti.

decrypt


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin