AVAX, yükselişle dikkatleri üzerine çekiyor

AVAX, yükselişle dikkatleri üzerine çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasında birçok varlık düşüş yaşarken, zirve yapan para birimilerini de görebiliyoruz. Hatta bu süreç içinde Gala gibi 4 kat yaparak yatırımcıları şaşırtan varlıklarda bulunuyor. Bunlara AVAX kripto parasını da dahil etmek mümkün. Ciddi bir güç toplayan Avalanche, yükselişini devam ettiriyor.

Majör kripto para birimlerinden biri olan Avalanche, 12 Eylül gününden bu yana hızlanmış bir yükseliş yaşıyor. Henüz 2020 yılında piyasaya giriş yapan varlık, çabuk adapte süreci yaşadı. DeFi projesi olan Avalanche, 2021 yılıyla patlama yaşadı. Hızlı çıkıyla beraber ilk 10 içine gelebilen AVAX, 30 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Coinmarketcap verilerine göre Avalanche, 21 Kasım Pazar günü 146 dolar ile tüm zamanlar zirvesini gördü. Son 3 aylık süreçte hızlı bir yükselişe imza attı. Son 5 günlük sürece göre ise yüzde 77 yukarı yönlü hareket yaptı. Bu da varlığın ATH yapmasını sağladı.

AVAX direnç ve teknik göstergeler

Avalanche için en yakın direnç noktası 154 dolar. Son yaşadığı düzeltmeyle birlikte 3.61 Fib bölgesi geri çekilme tarafı olarak dikkat çekiyor. Eğer burayı koruduğunda yukarı bir hareket 182 direnç bölgesine götürebilir.

Teknik verilere baktığımızda AVAX para biriminde bir zayıflık yok. Grafik halen yükselişini koruyabiliyor. Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalama MA oluşturduğu teknik ile MACD pozitif olarak artıyor. Bu da kısa vadeli MA, uzun vadeli MA’dan daha hızlı hareket ettiğini gösteriyor.

Momentum tarafında baktığımızda ise RSI artışına devam ediyor. RSI göstergesi 70’in üzerinde. RSI hala yükselişin olduğunu bizlere gösteriyor. 

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin