AVAX, 220 milyon dolarlık yatırım fonu başlattı
AVAX, 220 milyon dolarlık yatırım fonu başlattı

AVAX, 220 milyon dolarlık yatırım fonu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans uygulamalarından biri olan AVAX, 2020 yılında piyasaya giriş yaptı. Henüz 1 senelik bir geçmişe sahip olmasına rağmen kısa sürede piyasada yer edindi. Kullanıcıların her türden varlığın oluşmasını ya da alım ve satım yapmasına olanak tanır. İlk defa bir boğa sezonu geçiren Avalanche, yakın zamanda 79,52 dolar ile ATH’sini yaptı.

Avalanche, Katman 1 akıllı sözleşme protokolüdür. Yeni fonlar, DeFi, kurumsal uygulamalar ve NFT’ler de dahil olmak üzere protokolün çeşitli kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik bir alandır. Blockchain ağlarında hız ve ölçeklenebilir konusunda da Avalanche oldukça başarılı. Yeni yatırım fonuyla beraber proje daha iyi yerlere taşınacağı düşünülüyor. 

Avalanche Foundation, Blizzard adı altında fon başlattı

AVAX ekosistemini geliştirmek için “Blizzard” isim altında 220 milyon dolarlık bir yatırım fonu başlattığını duyurdu.. Blizzard’ın fonları, protokolün hızlandırılmış geliştirme, yenilik ve büyümesi hedefine tahsis edecek.

DeFi, kurumsal uygulamalar, NFT’ler ve güvenlik belirteci ihraçları, likidite sağlayıcıları ve kendi kendini yöneten kimlik gibi alanlarda gelişim gösterilecek. Blizzard fonu, Avalanche Foundation’ın kendisi, Ava Labs ve Three Arrows Capital gibi birçok önde gelen grup tarafından destekleniyor. Blizzard’ın aktif olarak yönetilen bir fon olmasını istiyor.

Çığ Vakfı Başkanı Emin Gün Sirer, yeni yatırım fonu hakkında şunları söyledi:

Blizzard, bu büyümeyi daha da hızlandırmada ve Avalanche’ın, projelerimizin ve alanımızda bir sonraki çağa öncülük eden insanların ilk yuvası olma konumunu sağlamlaştırmada önemli bir rol oynayacak.

cryptobriefing

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin