Avalanche güçlü hamleler devam ediyor! Kurucusu büyümeye hazır olduklarını açıkladı
Avalanche güçlü hamleler devam ediyor! Kurucusu büyümeye hazır olduklarını açıkladı

Avalanche güçlü hamleler devam ediyor! Kurucusu büyümeye hazır olduklarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche kurucusu, platformun DeFi pazarında rekabet avantajına sahip olduklarını açıkladı. Kurucu üstel büyümeyi sağlayabilecek yerel “alt ağ” teknolojisine vurgu yapıyor. Kripto piyasası, Fed’in resmi faiz artırımı açıklamasının ardından atak yaptı. Ethereum’un Layer-1 rakibi Avalanche (AVAX), altcoinler arasında lider tokenlerden biri haline geldi.

Haftalık grafikte Avalanche’ın yerel tokeni AVAX, fiyatı 90 doların üzerine çıkarken yüzde 33 kazanç kaydetti. Yazım sırasında AVAX 23,3 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 87 dolardan işlem görüyor.AVAX’ın kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer, platformun bu yıl katlanarak büyümeye hazır olduğundan inanıyor.

Avalanche, bir Proof-of-Stake (PoS) platformu olarak zaten Ethereum 1.0 ile güçlü bir şekilde rekabet ediyor. AVAX kurucusu Twitter ileti dizisinde şunları açıkladı:

“Token dağılımımız sağlam. Sınırlı token kaynağı var. Bunlar lansman sırasında basıldı ve 10 yıl içinde başka token serisi daha piyasaya sürülecek.”

Kurucu ayrıca Avalanche blockchainin yerel alt ağ teknolojisi ile son derece hızlı, ucuz ve ölçeklenebilir olduğunu açıkladı.

“Alt ağlar çok büyük. Alt ağlar, aslında daha büyük bir zincir oluşturan ve işleri büyük ölçüde hızlandıran mini blockchainler. Alt ağlar aracılığıyla herkes, uygulamalarının ihtiyaçlarına uygun özel blockchain oluşturabilir.”

Bu, platformda inşa etmek için birçok geliştiricinin ilgisini çekti. Kurucu, başarısının ardındaki neden olarak Avalanche’ın kitlesel olarak benimsenmesini de dile getiriyor.

Avalanche DeFi’ye odaklanıyor

Kripto ekosisteminde merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarının büyümesi her geçen gün artış gösterdi. Avalanche blockchain süper hızlı ve saniyede 6500 işlem gerçekleştirebilir. Bu, onu en hızlı ödeme platformlarından biri ve Ethereum’un ağ tıkanıklığı sorunlarına bir alternatif haline getiriyor. Avalanche kurucusu, birçok DeFi protokolünün AVAX üzerine inşa edilmesinin nedeninin bu olduğunu söyledi.

Bir çok şirket AVAX’ı tercih ediyor. Alt ağ teknolojisi, her bir alt ağın kendi kurallarına sahip olmasını sağlıyor. Bu nedenle, farklı enstitüler ihtiyaçlarına, gereksinimlerine ve kurallarına göre uygulamalar oluşturabilir.

AVAX, ömür boyu sabit 720 milyon arza sahip olacak. Geçen ay bildirildiği gibi kripto yatırım ürünleri Avalanche protokolünde yoğun girişlere tanık oldu. Ek olarak, Avalanche Foundation kısa süre önce 290 milyon dolarlık bir hızlandırıcı teşvik programı başlattı.

Avalanche Multiverse Fund, blockchain özellikli oyun, DeFi, NFT’ler ve kurumsal kullanım durumları dahil olmak üzere yeni ekosistemleri desteklemeye odaklanacak. Ayrıca, platformun “alt ağ” işlevselliğinin benimsenmesini ve büyümesini artırmayı hedefliyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin