Augur Platformu Ana Ağ Dağıtımına Hazırlanıyor
Augur Platformu Ana Ağ Dağıtımına Hazırlanıyor

Augur platformu ana ağ dağıtımına hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Augur platformu, ana ağını 9 Temmuz 11:01 tarihinde PST zaman diliminde başlatmaya hazırlanıyor.

2015’te GYO’yu teklif ederek 5,5 milyon dolar kazanan Augur platformu, Ethereum Blockchain’deki en eski ICO’lardan biriydi ve o zamandan beri geliştiriliyor.

Merkezi olmayan tahmin piyasaları

Platform, kullanıcıların gelecekteki herhangi bir etkinliğin sonucu üzerinde tahmin pazarları oluşturmasına olanak tanıyacak. Kullanıcılar belirlenen bir muhabirle bir etkinlik için pazar oluşturabilecek ve daha sonra, traderlar olası sonuçlara ilişkin hisse satın alabilecek ve etkinliğin sonunda, uzlaşma ücretleri sonuca göre ödenecek. Platform, yerleşik bir uyuşmazlık çözüm modeli önerirken gerçek dünyadaki bilgilerin doğruluğunu sağlamak için REP token sahiplerini bilgilendirmeyi teşvik ediyor. Bütün prosedür, herhangi bir merkezi parti olmadan eşler arası bir şekilde yürütülecek.

Tahmin pazarları, kararların alınmasında etkili bir araç olarak görülüyor. Çünkü geleneksel karar alma sürecinin aksine, bilginin tek bir kaynaktan alındığı ve bu kaynağın kalabalığın bilgeliğinden yararlanmasına izin veren bir model öneriliyor. İnsanların bir sonuca bahse girmesine izin vermek verimli karar alma süreci ile sonuçlanabilir çünkü insanlar kendi kişisel anlayışlarından para kazanma fırsatına sahip olacaklar. Tüm süreçte merkezi olmayan Blockchain teknolojisinin kullanılması, tahmin pazarları için kullanım durumlarını hızlandıracak.

Augur platformu göçü

Ana şebekenin başlatılmasından sonra, REP tokenlerini tutan mevcut akıllı sözleşme donmuş olacak ve bakiyeler otomatik olarak yeni bir akıllı sözleşmeye aktarılacak. Transferin, lansmandan birkaç saat sonra sorunsuz bir şekilde tamamlanması bekleniyor.

Bununla birlikte, EtherDelta ve IDEX gibi merkezi olmayan borsalarda (DEX) tokenleri olan kullanıcıların, sahip oldukları varlıkları farklı bir cüzdan veya merkezi bir borsadan çekmeleri istenecek.

Resmi bir blog yayınında şunları belirttiler:

Eğer Ether / ForkDelta veya IDEX borsa sözleşmelerinde REP var ise, 9 Temmuz Pazartesi günü saat 11: 01’de PT’ye geçişte yeni REP’i başarılı bir şekilde almak için çekim yapmalısınız. Lütfen dağıtım gününe yaklaşırken haber vermemize yardımcı olun.

Merkezi olmayan borsalarda tokenlerini tutmayan kullanıcıların, lansmana hazırlanmak için hiçbir şey yapması gerekmeyecek.

San Francisco merkezli bir güvenlik şirketi olan HackerOne, Augur projesinin hata ödülünü yönetiyor. Platformdaki kritik güvenlik açıklarının giderilmesi, 200.000 dolara kadar ödüllendirilecek.

Augur şüphesiz Ethereum ekosistemindeki en iddialı projelerinden biri olacak. Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, gemiye ilk giren danışmanlardan biriydi. Bu bakımdan platformun lansmanının nasıl yapılacağı muhtemelen çok ilginç olacak.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin