Fantom 2-3x potansiyeliyle dikkat çekiyor
Fantom 2-3x potansiyeliyle dikkat çekiyor

ATH’ye yaklaşan bu coin’in enerjisi halen çok yüksek! 2x-3x potansiyeli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para bilgi firması Santiment’e göre, Ethereum’un rakiplerinden Fantom (FTM), tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaşırken bile yükseliş sinyallerini koruyor. Blockchain verileri halen canlı görünüyor.

Fantom yüksek potansiyeliyle dikkat çekiyor

Santiment, Fantom’un kripto borsası Binance’deki fonlama oranını yakından izlediğini söylüyor. Bu veri şu anda işletmeler için yüksek düzeyde ölçeklenebilir Blockchain2in kalkışa hazır olduğuna işaret ediyor.

“Fantom, Ekim ayı sonunda gördüğü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,47 dolara yaklaşıyor. Yakından izlenmesi gereken bir sinyal, FTM’nin Binance gibi borsalardaki fonlama oranı. Negatif giderken bile fiyatlar yukarı doğru fırlama eğiliminde.”

Bitcoin’e (BTC) gelince, Santiment, tarihsel olarak piyasa değerine göre en iyi kripto varlığı için bir tersine dönüş sinyali veren bir sosyal eğilime bakıyor.

Kripto içgörü firmasına göre, Bitcoin Temmuz ayında dibe vurduğunda ve nihayetinde fiyatı iki katına çıktığında, sosyal medya platformlarında “enflasyon” ve “Fed” kelimelerinden bahsedildi.

“Hem #enflasyon hem de #fed için ilgideki artışlar kayda değer. Benzer şekilde, bu kelimeler Temmuz 2021’de BTC’nin son büyük dibi sırasında da çok konuşuluyordu. Geleneksel pazarları kripto ile koruma konsepti bu hafta daha fazla benimseniyor gibi görünüyor.”

Benzer şekilde Santiment, sosyal medyada “dipten satın al” ifadesi yayıldığında, fiyatın genellikle düşmeye devam ettiğini gözlemliyor. “Dipten satın al” konusu ortadan kalktığında ise fiyat yükselme eğilimine giriyor.

Firmaya göre, “dipten satın alım” heyecanı düşüyor ve düşüşler gitgide daha az satın alınıyor, bu da kalabalığın pes etmesiyle Bitcoin için yükseliş katalizörü olabilir.

“#buyingthedip söz konusu olduğunda, alım satım yapan kalabalığın bunu yaparken ne kadar hevesli olunduğunu not etmek önemlidir. Tipik olarak, trader’lar tekdüze bir şekilde fiyatın sıçramak üzere olduğuna inandıklarında, bu, fiyatların gerçekten sıçrama yaptığı zaman DEĞİLDİR.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin