Artık bu kiosk'larda Bitcoin satın alabilirsiniz
Artık bu kiosk'larda Bitcoin satın alabilirsiniz

Artık bu kiosk’larda Bitcoin satın alabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Süpermarket kiosk ağı Coinstar kısa süre önce kullanıcıların fiziksel olarak nakit parayla Bitcoin (BTC) satın alabilecekleri yerleri sayısını ABD’de 2.200 konuma çıkardı. Kullanıcılar artık Coinco ile ortaklıkları aracılığıyla ABD süpermarketlerindeki bu Coinstar büfelerinden Bitcoin satın alabiliyorlar.

3 lokasyonda başladı: Şimdi Bitcoin ticareti 21 eyalette mevcut

Coinstar ve Coinme, kullanıcıların Bitcoin’i ABD doları ile satın almalarına izin vermek için ortak oldu. Kiosk, bu andan itibaren Bitcoin alımını fiziksel kripto paralarla destekliyor. Coinstar kioskları, kullanıcıların herhangi bir zamanda 2.500 dolar değerinde Bitcoin satın almalarına izin verecek, ancak kullanıcıların web sitelerinde uygun belgeleri sağlayarak AML ve KYC yasalarına uymaları gerekecek.

Seattle merkezli bir ATM şirketi olan Coinme, 2014 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk ehliyetli Bitcoin ATM sağlayıcısı oldu ve şirket o zamandan beri genişliyor. İlk olarak Ocak 2019’da California, Teksas ve Washington’a Bitcoin hizmetleri vermek için Coinstar ile birlikte çalışıyorlardı. O zamandan beri, iki şirket Boston, Chicago, Houston, Los Angeles ve Philidelphia dahil 21 eyalette 2.200’den fazla fiziksel yere genişledi.

Bitcoin (BTC) hizmetlerini, dünya çapına yayacak

Coinstar’ın CEO’su Jim Gaherity, şirketin tüketicilerde ve perakende satış yerlerinde “ezici” bir talep seviyesi yaşadığını ve zaman ilerledikçe daha fazla yere yayılmaya devam edeceklerini belirtti. Toplamda, Coinstar dünya çapında 20.000’den fazla kiosk işletmektiyor. Bitcoin hizmetlerini ABD dışına genişletebiliyorlarsa, bu dünya çapındaki süpermarketlerde kitle halkı için Bitcoin satın alma kolaylığını büyük ölçüde artıracak.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin