Artık Amazon’da Ethereum ile ödeme yapabileceksiniz!
Artık Amazon’da Ethereum ile ödeme yapabileceksiniz!

Artık Amazon’da Ethereum ile ödeme yapabileceksiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda bir basın açıklamasında kullanıcıların Ethereum kullanarak Amazon üzerinden ürün satın almasını mümkün hale getirmek için CLIC Teknolojisi Inc. ve Opporty arasında bir ortaklık yapıldığı belirtiliyor.

Ethereum ödemelerini Amazon’a getirmek için bir araya gelen 2 startup

Yeni uzantı Plazma Cash tarafından desteklenecek ve Ethereum ağının genellikle yapabileceklerinin ötesindeki işlemleri hızlandırmak için zincir dışı işleme kullanacak. Şirket konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Geleneksel Ethereum tabanlı platformlar, ortalama olarak, çalışan bir finansal ekosistem için gerekenden çok daha az saniyede 20 işlem gerçekleştirecek şekilde üretiliyor. Karşılaştırma yapıldığında Amazon, saniyede 300 işlem gerçekleştiriyor ve bu tipik olarak uyumsuz hale getiriyor dijital para birimini. Opporty’nin Plazma Cash’i ile CLIC Teknolojisi artık sistem üzerindeki yükleri azaltırken işlem hızlarını çarpıcı bir şekilde hızlandırabilir. Saniyede Visa ve Mastercard’ınkinden daha fazla işlem yapabilir.

Ethereum hayranları için gerçekten heyecan verici bir adım

CLIC Teknoloji CEO’su Roman Bond konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Kripto para birimini e-ticaret pazarına getirmek, gelecek nesil iki endüstrinin birleşmesidir… Bu proje üzerinde Opporty ile birlikte çalışmaktan ve onlarla birlikte başka pek çok iddialı projeye devam etmekten heyecan duyuyoruz.

Ethereum hayranları veya herhangi bir Ethereum tabanlı token hayranları için gerçekten heyecan verici bir adım. Umarım bu, kripto para birimi alımlarını ana akıma bir adım daha yaklaştırır.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin