Genmega ve LibertyX arasındaki anlaşma, Bitcoin satın almayı kolaylaştırdı
Genmega ve LibertyX arasındaki anlaşma, Bitcoin satın almayı kolaylaştırdı

Artık 100.000’den fazla bankanın ATM’lerinde banka kartı ile kolayca Bitcoin satın alabilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genmega ve LibertyX arasındaki anlaşmanın sonucu olarak artık ABD banka ATM’lerinden Bitcoin satın almak mümkün.

Genmega ve LibertyX arasındaki anlaşma, Bitcoin satın almayı kolaylaştırdı

Finextra’nın raporuna göre, ABD’deki tüm Genmega markalı banka ATM’leri artık özel bir Bitcoin ATM’sine dönüşecek. Ortaklığın bir parçası olarak, ATM’ler de LibertyX’i destekleyecek. Bu Amerika Birleşik Devletleri’nde türünün ilk örneği. CoinATMradar’ın verilerine göre, ABD’de 2.300 fazla Bitcoi ATM’si var. Bu anlaşma ile ülkedeki 100 binden fazla Genmega ATM’si artık Bitcoin ATM’leri olarak hizmet verecek. Ortaklığın duyurulmasının ardından, LibertX CEO’su Chris Yim, şunları söyledi:

Son beş yıldır kripto para kazanmayı daha kolay hale getirmek için yorulmadan çalışıyoruz ve şu anda, ATM’lerle kripto para satın alma deneyimine sadelik, kolaylık ve güven getiriyoruz.

Bir banka ATM’si kullanabilen herkes, Bitcoin’i kolayca satın alabilecek

LibertyX ve Genmega arasındaki anlaşma Bitcoin satın alma işlemini oldukça kolaylaştırdı. Öyle ki, normal bir banka ATM’si kullanabilen herkes, Bitcoin’i Genmega ATM’lerinden LibertyX üzerinden kolayca satın alabilecek. Genmega başkan yardımcısı Wes Dun, ortaklığın iki tarafa da fayda sağlayacağına inandığını şu sözlerle açıklıyor:

ATM operatörleri her zaman hacim ve işlemleri büyütmenin yollarını arıyorlar. LibertyX ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Bu yeni girişimde, ticaret noktalarına ilave bir araç trafiği getirecek ve operatörlerimize ek gelir sağlamaya devam edeceğiz.

Kripto para yatırımcılarının hayali gerçekleştiriliyor

Bu ve benzeri gelişmeler günlük hayatta kripto paralarının popülerliğini artırabilir. ABD’nin yaklaşık 2.300 Bitcoin ATM’si olduğu için, Genmega 100 binden fazla ATM’ye sahip. Genmega ve LibertyX’in aksine, Pundi X günlük hayatta kripto paralarla alışveriş yapmaya izin veriyor. Pundi X‘in CEO’su Zac Cheah, 2021 yılına kadar dünya çapında 100.000’den fazla PoS cihazının dağıtılacağını söyledi. Bu, kripto yatırımcılarının hayalini gerçekleştiriyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin