featured

Arthur Hayes’ten şaşırtıcı altcoin tahmini: Yatırımcıları şaşırtan seçimler ve lider kripto varlıklarda son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kripto piyasası 27 Ocak Cumartesi günü nihayet yeşil bölgeye geçerek toparlanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin 39 bin doların altına düştükten sonra piyasada bir düşüş hareketi yaşanmıştı ve bugün itibariyle toparlanmaya başlayan dijital varlıklarda önemli fiyat artışları görüldü. Bitcoin 42 bin dolar seviyesine dayandı ve Ethereum, Solana, XRP sırasıyla yüzde 2,54 yüzde 4,35 ve 3,57 oranında yükseldi. Piyasadaki iyileşmeyle birlikte Korku ve Açgözlülük Endeksi nötr bölgede 49’dan 55’e yükseldi ve bu durum duyarlılıktaki hızlı değişiklikleri işaret etti.

Kripto para piyasasındaki bu gelişmelere karşın eski BitMex CEO’su ve Bitcoin savunucusu Arthur Hayes, yakın tarihli bir gönderisinde altcoin tahminlerini açıkladı. Arthur Hayes paylaşımlarına Bitcoin’in durumunu analiz ederek başladı.

Arthur Hayes’in en güncel Bitcoin stratejisi

Ocak ayının son haftasında hareketli bir ay geçiren Bitcoin son 24 saatte yüzde 4,28 yükselerek 41.635 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi yüzde 39 artan Bitcoin için Arthur Hayes’in görüşleri olumsuz oldu. Hayes, Bitcoin’in son hamlesiyle birlikte 40.000 dolar seviyesinde kalmak için mücadele ettiğini dile getirdi ve önümüzdeki haftalarda daha fazla düşüş beklediğini sözlerine ekledi.

Bitcoin için sıkıntılı bir süreci işaret eden Hayes görüşlerini şöyle detaylandırıyor. Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) onaylanmasının ardından yaklaşık bir tahminle 30.000 ila 35.000 dolar aralığında seyredebilir. Bu seviyeler 33.600 dolar civarında beklenen potansiyel bir destek bölgesine işaret ediyor ve Bitcoin’in 2024’teki en yüksek seviyesi olan 48.000 dolardan yüzde 30’luk bir düzeltme şansı var. Ayrıca hafif bir kayıp anlamına gelse bile 35.000 dolarlık bölgeyi işaret etti. Bunun yanında Hayes, Solana ve Bonk’taki alım satım pozisyonlarından vazgeçerek stratejik hamleler yaptı.

Hayes tahminlerini Solana türevlerine kaydırdı

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin üzerindeki tahminlerini diğer altcoinlere kaydırıyor. Bitcoin fiyatının daha da düşeceğine inandığı için böyle bir düşüş durumunda belirli altcoinde doğacak fırsatları değerlendirmeye hazır olduğunu paylaşıyor.

Bitcoin ve kriptoyu küresel olarak son açık pazarlar olarak gördüğünü ifade eden Hayes, geleneksel finans piyasalarına kıyasla dolar likiditesindeki değişimleri daha iyi tahmin edebileceklerine inanıyor. Bitcoin’in 35.000 doların altına düşmesi hâlinde “dip balıkçılığı” olarak adlandırdığı hamleye girişmeyi planladığını açıkladı. Dip balıkçılığı hem geleneksel hem de dijital varlık piyasalarında kâr etmek için daha az tercih edilen düşük fiyatlı varlıklara yönelik bir yatırım stratejisidir. Hayes ise Ethereum’un rakibi Solana’nin meme varlıkları olan akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) ve Dogwifhat’a (WIF) yatırım yapmayı hedefliyor.

Hayes: Solana ve WIF’i satın alacağım!

Az bilinen köpek temalı mizahi meme coinlerden biri olan Dogwifhat (WIF), Solana’nin blokzinciri üzerinde çalışır. Ocak ayında KuCoin gibi borsalarda listelenmenin ardından Solana ağındaki piyasa değerine göre ilk beş meme coin arasında yer almayı başaran WIF, 460 milyon dolarlık en yüksek piyasa değerini ile yatırımcının ilgini de çekmiş görünüyor. Geçtiğimiz son 7 günde önemli bir yükselişin ardından basın saatine göre değer kaybeden WIF, son 24 saat içinde yüzde 12’lik bir düşüşle 0.3192 dolardan işlem görmeye başladı.

kripto
1 günlük WIF fiyat grafiği

Dogwifhat’ın fiyatı son zamanlarda 0,330 dolar ile 0,355 dolar arasında hareket etti ve birçok iniş ve çıkış gösterdi.  Şu anda bir düşüş yaşamasına rağmen WIF için bazı uzmanlar varlığın ocak ortasındaki seviyeye benzer şekilde 0,45 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Ethereum’un rakibi Solana ise son bir günde neredeyse yüzde 3,5 artışla 91,10 dolara yükseldi. Bir haftalık işlem hacmi yüzde 34 artış göstererek yatırımcının ilgisinin artığını gösteriyor. SOL ve WIF için Arthur Hayes olumlu beklentilere sahip olsa da teknik göstergeler, şu anda net sinyaller vermiyor ve bu da gelecekteki fiyatına belirsizlik katıyor.

1 günlük SOL fiyat grafiği

Kripto para piyasasındaki bu gelişmelere karşın yeni çıkan meme varlıklar da yatırımcının ilgisini çekiyor. Bu varlıklardan biri olarak öne çıkan Sponge V2, eğlence temalı meme coinlerden biri olarak ön satışa sunuluyor.

Kripto para piyasasında eğlence temalı yeni coin: Sponge V2 nedir ve farkları nelerdir?

Sponge V2, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan varlıklardan biri olan Sponge V1’in devamı niteliğinde yeni bir coin. Geçen yıl fırsatı kaçıran yatırımcıya hitap eden varlık, şaşırtıcı yükseklikteki yüzde 280’lik AYP oranı ile daha fazla kazanç elde etme şansı sunuyor. Eğlence temalı bir oyna kazan (P2E) oyunu olan Sponge V2, heyecanlı savaşların yanında ücretli ve ücretsiz katılım seçenekleri ile yatırımcıyı kendine çekiyor.  

Sponge V2 nasıl alınır?

Sponge V2 diğer ön alımlardan farklı olarak stake etme yoluyla alınır ve kazanmak için ilk satın alınan SPONGEV1 tokenleri stake edilir. Öncelikle Sponge V1 tokenini alan kullanıcı, “Stake-to-Bridge” olarak bilinen yöntem ile Sponge V2 kazanma şansı yakalar.

Sponge V2’yı Ziyaret edin

Satın alma işlemi sırasında sık kullanılan MetaMask, Wallet Connect ve Best wallet gibi cüzdan seçeneklerinden biri tercih edilir. Ayrıca bu cüzdanlar üzerinden ETH, USDT ve kart ile yeni çıkan tokeni satın almak mümkündür. Son olarak SPONGE projesi, 6 milyarın üzerinde birikim toplayarak büyümeyi sürüdüğünü açıkladı. 

Sponge V2’yı Ziyaret edin  

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin