Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı
Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı

Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin boğası olan Ari David Paul, Bitcoin forklarının altcoin’lerden daha tehlikeli olduğuna inanıyor. Uzman, hash savaşlarını Bitcoin için bir tehdit olarak nitelendiriyor.

Ari David Paul: “Bitcoin’in en büyük düşmanı hard forklar.”

Tanınmış bir Bitcoin destekçisi ve bir kripto varlık yatırım şirketi BlockTower’ın kurucu ortağı Ari David Paul, altcoin’lerin farklı Proof-of-Work algoritmaları kullandıkları için Bitcoin için bir tehdit oluşturmadığına inanıyor. Ancak, SHA-256 algoritmasının madenciliğine müdahale eden forklar hash savaşlarında tehlikeli rakipler olabilir:

Bitcoin’in BTC güvenlik modelini tehdit eden 2x gibi çekişmeli hard forkların son derece düşmanca olmaları mantıklı geliyor. Farklı bir PoW algoritması veya başka bir fikir birliği mekanizması kullanan altcoin’lere karşı antagonist olmak mantıklı değil.

Uzman: “Altcoin’ler Bitcoin ağında uygulanmayan belirli çözümlere olan talebi karşılıyor.”

Bu aşamada uzman altcoin’lerin Bitcoin ağında uygulanmayan belirli çözümlere olan talebi karşıladığına inanıyor:

Kripto para/Blockchain için birden fazla makul kullanım durumu varsa ve bu kullanım durumlarının tümü sonunda BTC’nin üzerine inşa edilecekse, altcoin’ler BTC bunu yapana kadar yardımcı görevi görürler.

Bu arada, Paul’e göre hard forklar BTC’nin çökmesine neden olabileceği için tehlikeli. Şu anda gerçek Bitcoin olduğunu iddia eden üç token var: BTC, BCH ve BSV. Hepsi lider SHA-256-ağlarında hash rate. Yazma sırasında, Bitcoin en büyük ve artan hash rate’a sahip. Ancak, Bitcoin madencilerin ağı bölmek ve yeni bir Blockchain sürümü geliştirmekle tehdit ettiği zamanlarda risk altında olabilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin